Aksel Reinholdtsen Innvær

Daglig leder Fana | Eiendomsmegler | Jurist | Partner

40 23 38 23

Boligbytte er ikke noe folk flest gjør mange ganger i livet, og det er ulikt hvor mye ressurser hver enkelt ønsker å legge ned i et kjøp eller et salg. Familieforøkelse, jobb-bytte, samlivsbrudd, ekteskapsinngåelse, investering, studenttilværelse eller et brennende ønske om finne drømmeboligen?

Uansett årsak til boligsalg/kjøp, vil jeg gjerne hjelpe deg med å finne gode løsninger. For meg er det viktig at salgs- eller kjøpsprosessen tilpasses dine behov og ønsker på best mulig måte, slik at vi sammen kan sørge for et best mulig resultat. Jeg hjelper med begge deler. Høy salgssum er noe de fleste ønsker seg, men hvordan skal man komme dit? Ring meg, så legger vi en plan sammen.

Jeg er utdannet jurist og har jobbet med eiendomsmegling siden 2011. For meg er det viktig å lytte til deg som kunde, samtidig som jeg kan bidra med min ekspertise. Du vil forhåpentligvis oppfatte meg som seriøs, fremoverlent, løsingsorientert, profesjonell, målrettet – og med et glimt i øyet.

Referanser

Jeg har hatt en svært god erfaring med Aksel som megler. Jeg har solgt en del boliger og han er definitivt den beste! Han har mye kunnskap og erfaring med begge beina godt plantet på jorden. Aksel fremstod med troverdighet og tillit, valget blant meglere var enkelt. Vårt samarbeid har vært upåklagelig, han oppleves som engasjert, ryddig og tilgjengelig. Anbefales på det varmeste!

— Gitte Cathrine Larsen

Var i telefonsamtale med Aksel, og er strålende fornøyd! Megleren var alt det han sa han var! Vi hadde en fin samtale, og diskuterte alt jeg trengte. Sammen la vi en god plan, nydelig opplevelse!

— Torkel Normann

I vårt valg av megler av mange tilbydere av å selge våres bolig, falt valget på Aksel, grunnet han innbyr til tillit. Han er imøtekommende og vennlig med en stor evne til å sette kundene sine behov og ønsker i fokus. Alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, både på telefon og mail, og han oppleves svært positiv og trygg i alle deler av salgsprosessen. Han har mye kunnskap og erfaring som gjør at det føles trygt med ham som megler. Med ansvar for både kjøp og salg av bolig, er våre erfaringer at Aksel kan anbefales på det varmeste.

— Per Ragnar Jensen og Anne Margrethe Hoddevik

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny