Amalie Bakken

Eiendomsmegler

98 21 17 27

Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Amalie gjorde en meget god jobb med å få solgt vår leilighet, hadde gode innspill vedrørende fotograf og stylist. Fikk solgt leiligheten samme uke som første visning til prisantydning i et dårlig marked.

— Benedicte Fagerdal og Lars Skorpen Dahl (2023)

Amalie gjorde ein god jobb i samband med salg av leilighet. Ho var tilgjengeleg, lett å kommunisera med og hadde fornuftige vurderingar.

— Oddbjørg Kvåle Bergesen (2023)

Amalie er en utrolig hyggelig og imøtekommende megler som kan anbefales på det varmeste! Salgsprosessen gikk utrolig raskt og leiligheten ble solgt etter første visning. Svært proff og god oppfølging hele veien, og alltid tilgjengelig. I tillegg hadde hun gode samarbeidspartnere for blant annet foto som gjorde prosessen hele prosessen helt utmerket.

— Victoria Jølberg (2023)

Amalie Bakken klarte å presentere leiligheten min på en fortreffelig måte. Hun anbefalte flink stylist og fotograf som gjorde at annonseringen og salget ble en suksess.

— Andreas Garvik (2022)

Amalie Solgte leiligheten min i februar 2022. Var en spennende prosess da jeg forsøkte å selge 6 mnd før uten hell med en annen megler. Amalie fra kaland er en punktlig og dyktig megler. Hører på kundene sine ønsker, og gir gode og ærlige råd. Lett tilgjengelig under hele prosessen fra befaring til salg. Kom med en flink stylist som gjor leiligheten attraktiv for mange. Solgte til rekordpris i mitt boligområde. Kan anbefale på det sterkeste.

— Ragnar Normo (2022)

Jeg er utrolig fornøyd med Amalies arbeid med både kjøp og salg av vår leilighet. Dyktig, fleksibel og hjelpsom megler som var lett tilgjengelig under hele prosessen. Hun hadde flinke samarbeidspartnere med bl.a. flink stylist som gjorde leiligheten attraktiv og flink fotograf som tok flotte bilder. Hun ordnet alt da vi var i en annen by under salgsprosessen. Fikk solgt ved første visning til bra pris. Amalie er imøtekommende og profesjonell fra A til Å - kan anbefale henne på det sterkeste. Astrid Austvik

— Astrid Austvik (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny