Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27

Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Svært hjelpsom megler som alltid er tilgjengelig for spørsmål. Hun hadde flinke samarbeidspartnere og fikk salgsprosessen til å passe perfekt til min kalender. God opplevelse for førstegangsselger!

— Line Båserud (2021)

Samarbeidet godt med Amalie ved salg av leilighet.
Amalie var flink til å informere oss underveis, er også veldig tilgjengelig på tlf/Mail.. Vi hadde som mål å få solgt på første visning og det klarte vi. Veldig fornøyd med Amalie og kan trygt anbefale henne videre.

— Einar Hansen (2021)

Imøtekommende og profesjonell fra A til Å. Vi er godt fornøyd med Amalie.

— Petter Thorgersen (2021)

Til den det måtte gjelde

Da jeg vurderte å selge leiligheten fikk jeg tilbud fra 3 meglere, noen, påsto de, med over 10 års erfaring i området. Jeg valgte Amalie fordi hun hadde tro på verdien til eiendommen og fordi jeg følte at hun ønsket å prioritere mine ønsker som kunde i stedet for å kanskje spille litt mer "safe" og sikre seg en salg (inntrykket jeg fikk dra de andre). Også Amalie har vært ærlig og professionelt, tilgjengelig og fleksibel. Hadde jeg hatt flere eiendommer, ville jeg ha tatt kontakt med hun igjen.
Med vennlig hilsen,
Gerard

— Gerard Bonet Ruiz (2021)

Profesjonell og hjelpsom megler. Alltid tilgjengelig og løsningsorientert! Hun har valgt dyktige og profesjonelle samarbeidspartnere.. Vi kan anbefale henne på det varmeste!

— Bård Mellin Olsen (2020)

Veldig fornøyd med tilgjengelighet, oppfølging, profesjonalitet og råd underveis i prosessen. Fra første henvendelse til siste "takk for oppdraget" har jeg vært strålende fornøyd. Tusen takk for samarbeidet.

— Kristian Høyden (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny