Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27

Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Jeg er utrolig fornøyd med Amalies arbeid med både kjøp og salg av vår leilighet. Dyktig, fleksibel og hjelpsom megler som var lett tilgjengelig under hele prosessen. Hun hadde flinke samarbeidspartnere med bl.a. flink stylist som gjorde leiligheten attraktiv og flink fotograf som tok flotte bilder. Hun ordnet alt da vi var i en annen by under salgsprosessen. Fikk solgt ved første visning til bra pris. Amalie er imøtekommende og profesjonell fra A til Å - kan anbefale henne på det sterkeste.
Astrid Austvik

— Astrid Austvik (Salg februar 2022)

Amalie Solgte leiligheten min i februar 2022. Var en spennende prosess da jeg forsøkte å selge 6 mnd før uten hell med en annen megler. Amalie fra kaland er en punktlig og dyktig megler. Hører på kundene sine ønsker, og gir gode og ærlige råd. Lett tilgjengelig under hele prosessen fra befaring til salg. Kom med en flink stylist som gjor leiligheten attraktiv for mange. Solgte til rekordpris i mitt boligområde. Kan anbefale på det sterkeste.

— Ragnar Normo (2022)

Det er ingen tvil om at jeg valgte riktig megler. Amalie har siden vi startet prosessen vært 100% på, 100% positiv, og 100% profesjonell. Tusen hjertelig takk, Amalie, for et fantastisk samarbeid, og en million takk for at du realiserte drømmescenarioet - 86 400,- per kvadratmeter… helt sykt. Du er rå!

— Rinat Arzumov (2022)

Amalie Bakken stod for sal og megling av vår leiligheit. Arbeidet blei utført raskt og profesjonelt, heilt frå anbefaling om fotografering, utarbeiding av tilstandsrapport mm og fram til fysisk visning og oppgjer på digitale flater. Alt i alt ei flott oppleving. 🙂

— Åge Bremer (2021.)

Dyktig, fleksibel og hjelpsom megler. Amalie har vært tilgjengelig til alle døgnets tider og har hatt svar på alle spørsmål. Hun har vært behjelpelig under alle steg i salgsprosessen fra start til slutt. For oss var det viktig med et effektivt salg, og dette fikset Amalie. Vi anbefaler henne på det sterkeste!

— Helena Vareberg og Oscar Finnvik (2021)

Svært hjelpsom megler som alltid er tilgjengelig for spørsmål. Hun hadde flinke samarbeidspartnere og fikk salgsprosessen til å passe perfekt til min kalender. God opplevelse for førstegangsselger!

— Line Båserud (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny