Amalie Bakken

Eiendomsmegler

98 21 17 27

Jeg er en faglig sterk og engasjert megler som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Jeg setter alltid kundene mine i fokus og tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. Jeg skal være en investering, og er genuint opptatt av å yte det lille ekstra – hver gang.

Referanser

Amalie er en dyktig, effektiv og samvittighetsfull megler som jeg vil anbefale på det sterkeste. Det tok ikke mer enn et par uker fra jeg tok kontakt med henne til hun fikk solgt leiligheten min for en sum langt over prisantydning. Hun bygget tillit fra første stund og har vært tilgjengelig gjennom hele prosessen. Dette har vært veldig betryggende for meg som førstegangsselger. Jeg gir Amalie en 10/10 for en flott utført jobb!

— Sylvia Madeleine Årvik Løw

Jeg er veldig fornøyd med jobb og oppfølging før og etter salg av min leilighet. Salgsprosessen ble godt gjennomført. Anbefaler henne videre ved spørsmål fra andre.

— Bjørn Haugland

Amalie overtok salget av vår bolig etter vi hadde prøvd å selge i et år med et annet meglerfirma. Vi valgte Kaland & Partners på grunn av deres fine annonser med god kvalitet både for selger og kjøper. Amalie tok oss i mot med åpne armer og var klar for å ta denne utfordringen. Hun har god sans for interiør og vi stylet leiligheten sammen før fotografering. Etter to runder med fellesvisning og noen privat-visninger klarte hun å få solgt leiligheten til en pris vi er fornøyd med i dagens marked. Amalie holdt oss oppdatert hele veien og fulgte opp både oss som selgere og mulige kjøpere godt opp. Jeg vil absolutt anbefale Amalie videre, mine venner har allerede sagt at de vet hvem de skal kontakte den dagen de skal selge 😉 Takk for samarbeidet og en knall jobb!

— Unn Helene

Amalie er en svært dyktig og veldig kjapp megler. Hun utstråler tillit og varme. Det har vært en fryd å samarbeide med henne. Jeg kan anbefale henne på det varmeste.

— Sylvi Ann Harila

Kjempe fornøyd med Amalie. Imøtekommende fra første dag, veldig behjelpelig med alt det måtte være, og alltid tilgjengelig for spørsmål. Salgsprosessen gikk knirkefritt. Anbefales på det sterkeste!

— Jostein Rønhovde

Amalie var lett å ha med å gjøre, kommuniserte godt og gjorde en meget god jobb under hele salgsprosessen. Anbefales!

— Jon Endresen

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny