Andreas Grimstad Salbu

Eiendomsmeglerfullmektig

90 60 40 48

Boligsalg markerer ofte viktige overganger i livet. Som din megler overlater jeg ikke noe til tilfeldighetene, men jobber grundig og detaljert med en årsak bak alt jeg gjør.

Jeg vil gi deg de rådene og den innsatsen som gjør at du får mest mulig verdi med deg videre. Ingenting gjør meg mer glad enn å oppnå prisen som gjør din neste boligdrøm mulig!

Mine verdier er engasjement, kunnskap og integritet.

Referanser

Vi er svært fornøyd meg valget av Andreas som megler. Vi vil gjerne trekke frem hans iherdige innsats i salgsprosessen, og særlig under budrunden, som gjorde at vi fikk et mye bedre resultat enn ventet. Tusen takk igjen!

— Julie og Torbjørn (2023)

Andreas har gjort en profesjonell og svært god jobb med salget av huset vårt. Han har klart å levere kvalitet fra første møte, og opprettholdt dette gjennom hele prosessen. Profesjonell, åpen og varm i møte med oss og interessenter og med høy personlig integritet. Vi anbefaler Andreas på det varmeste og opplever at han har ivaretatt oss som kunde og vår kjøper på en god og tillitsskapende måte.

— Lena og Ørjan Hummelsund (2023)

Truly appreciate all the work Andreas has done to sell our apartment. He is nice, positive and reliable. He works efficiently and has very nice problem-solving skills.
With professional knowledge and experience, he is very helpful from the beginning to the end.
Highly recommended!

— Hui Li (2022)

En fin opplevelse med en dyktig megler. Kunnskapsrik og dyktig i sin jobb og har en fin og god kommunikasjon med sine kunder. Anbefales sterkt hvis du trenger megler! ;o))

— Kenneth Tonning og Elisabeth Namdal (2022)

En meget dyktig megler- grundig, samvittighetsfull , flink til å følge opp avtaler og ikke minst empatisk.

— Geirmund Sandven (2022)

Tusen takk for all hjelp i leilighetsjakt. Det har vært flott å få så mye hjelp fra en megler som deg. Respekt for arbeidet dere gjør, det virker utrolig krevende. Takk for ekstra tid, for perspektivene dine og tilbakemeldingene.

— Renate Solberg (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Gåsakilen 53A
141 m2 - 4 soverom
kr 4 990 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Brugata 28
43 m2 - 1 soverom
SOLGT
Austevoll
Vik 108
124 m2 - 7 soverom
SOLGT
Meny