Andreas Grimstad Salbu

Eiendomsmeglerfullmektig

90 60 40 48

Boligsalg markerer ofte viktige overganger i livet. Som din megler overlater jeg ikke noe til tilfeldighetene, men jobber grundig og detaljert med en årsak bak alt jeg gjør.

Jeg vil gi deg de rådene og den innsatsen som gjør at du får mest mulig verdi med deg videre. Ingenting gjør meg mer glad enn å oppnå prisen som gjør din neste boligdrøm mulig!

Mine verdier er engasjement, kunnskap og integritet.

Referanser

Andreas har gjort en profesjonell og svært god jobb med salget av huset vårt. Han har klart å levere kvalitet fra første møte, og opprettholdt dette gjennom hele prosessen. Profesjonell, åpen og varm i møte med oss og interessenter og med høy personlig integritet. Vi anbefaler Andreas på det varmeste og opplever at han har ivaretatt oss som kunde og vår kjøper på en god og tillitsskapende måte.

— Lena og Ørjan Hummelsund (2023)

Vi er svært fornøyd meg valget av Andreas som megler. Vi vil gjerne trekke frem hans iherdige innsats i salgsprosessen, og særlig under budrunden, som gjorde at vi fikk et mye bedre resultat enn ventet. Tusen takk igjen!

— Julie og Torbjørn (2023)

Andreas har gjort en kjempejobb med salget av vårt hus. han klarte å selge huset etter bare en uke med annonsering og over prisantydning!! De fleste hus i området har lagt ute på markedet lenger og er solgt under prisantydning. Han tok godt vare på oss, holdt oss oppdatert, svarer på telefon/e-post og har gitt god informasjon før, under og etter salg.

— Anita Solberg (2023)

Huset ble solgt kjapt takket være Andreas. En dyktig og faglig flink megler. Hans behagelige vesen har vært en fryd å jobbe sammen med. Alltid tilgjengelig og hyggelig. Kan sterkt anbefale han som megler.

— Anne-Britt Iden (2023)

Jeg er svært fornøyd med oppfølgingen og salget. Megler var hyggelig, ryddig og profesjonelle til fingerspissene. Tusen takk for samarbeidet!

— Sveinung Nesheim (2023)

Det første vi la merke til med Andreas var den varme og gode personligheten han bærer. Vi følte på en trygghet gjennom hele prosessen vi hadde med salget av vår leilighet. Dette var også midt i en tid med et svært krevende boligmarked senhøstes 2023. Vi opplevde hvordan Andreas oppmuntret oss til å fremstille leiligheten vår på en enda bedre måte enn det vi først så for oss. Og det ga resultat etter første visning og medfølgende boligsalg!! Vi la merke til hvor veldig godt Andreas fulgte oss opp både før og etter salget. Her er det rett og slett ikke noe mer å hente! Vi anbefaler Andreas på det sterkeste som eiendomsmegler!

— Maria og Stian Tjelle (2023)

Boliger jeg har til salgs nå

Ingen resultater

De siste boligene jeg har solgt

Meny