Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

45 86 60 23

Jeg er en engasjert og sprudlende eiendomsmegler med mange års erfaring. Kundene mine skal alltid føle seg prioritert, og jeg gjør hva jeg kan for at de skal få den beste oppfølgingen gjennom hele salgsprosessen. Mitt mål er å gjøre den beste jobben slik at kundene anbefaler meg videre til venner og bekjente. På fritiden liker jeg å gå i fjellet, trene og være sammen med venner og familie.

Referanser

Anine har gitt meg den beste oppfølgingen i salgsprosessen. Hun har vært utrolig påpasselig gjennom hele prosessen. Anine er en utrolig utadvendt person, veldig sjarmerende og viste sin kompetanse og dyktighet. Jeg har brukt henne til å selge 2 boliger for meg, og vil komme til å bruke henne igjen. Jeg har anbefalt Anine til alle mine venner og kjente som trenger en dyktig megler.

— Rune Gudmundsen 

Vi kan trygt anbefale Anine fra Kaland & Partners til venner og bekjente som skal selge bolig. Anine er dyktig i jobben sin, og har en utstråling som skaper tillit både hos oss som selgere og kjøpere. Vi er svært godt fornøyd med jobben hun har gjort.

— Cathrine og Espen 

Anine har gjort en veldig god jobb ved salg av leiligheten min. Hun hadde utarbeidet en kjempe fin annonse og prospekt. Kjøperene mine var veldig fornøyd med hvordan Anine fremsto på visning, hun kunne besvare alle deres spørsmål som de hadde til leiligheten. Jeg er kjempe fornøyd med Anine og salgsprosessen.

— Jonas Prøise 

Meget godt fornøyd. Jeg synes hun gjorde en god og tilitvekkende innsats gjennom hele prosessen.

— Kjell Erik Reistad 

Jeg har brukt Anine som eiendomsmegler ved salg av min leilighet i Standgaten 201 i Bergen, noe jeg er godt fornøyd med. Jeg har vært i en situasjon hvor jeg har bodd i Stavanger å jobbet mens leiligheten min ble lagt ut for salg i Bergen. Dette var noe som jeg så på som en litt vanskelig oppgave. Men Anine har lagt alt til rette slik at alt har gått på skinner. Vi begynte med første del av salgsprosessen via telefon der vi fastsatte noen datoer som vi kunne jobbe mot. På grunnlag av det som ble avtalt via telefon har vi klart å fått noen møter sammen i Bergen. Anine hatt fult ansvar for markedsføring, visninger og salg av leilighet. Det har vært en god dialog både før salg og under budrunde. Salget av leilighet har gått over alle forventninger, og med Anine som eiendomsmegler var det ingen problem at jeg som selger var i en annen by. Alt i alt veldig godt fornøyd med valget å bruke Anine som eiendomsmegler.

— Mari Askeland 

Anine solgte min leilighet på Gyldenpris, og var helt fantastisk. Før jeg snakket med Anine var jeg veldig stresset fordi jeg skulle være borte fra Bergen den perioden hvor leiligheten skulle legges ut for salg og skulle selges, men straks jeg skjønte hvor flink Anine var kunne jeg bare slappe av. Hun var konstant tilgjengelig og alltid veldig behjelpelig dersom det var noe jeg lurte på. Det å ha en megler som jeg opplever å ha prioritert salget av min leilighet var veldig betryggende. Hun ordnet også opp i alt som jeg enten hadde glemt, eller jeg ikke hadde tenkt på. Det at 3 av 6 som var på visning deltok i budrunden på en leilighet på Gyldenpris sier sitt om hvor flink Anine er. Det er ikke tvil om at jeg vil anbefale Anine videre

— Ivar Helgetun 

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny