Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

45 86 60 23

Jeg er en engasjert og sprudlende eiendomsmegler med mange års erfaring. Kundene mine skal alltid føle seg prioritert, og jeg gjør hva jeg kan for at de skal få den beste oppfølgingen gjennom hele salgsprosessen. Mitt mål er å gjøre den beste jobben slik at kundene anbefaler meg videre til venner og bekjente. På fritiden liker jeg å gå i fjellet, trene og være sammen med venner og familie.

Referanser

Superfornøyd med Anine som megler!! Tilgjengelig, behagelig, positiv og DYKTIG! Hun ga gode råd og vi følte oss ivaretatt hele veien! Og ikke minst fikk vi et knall salg på slutten (til en fair pris)!!

— Renathe Mari Gausdal  (2017)

Anine Bertelsen Tuft oppfattet jeg som engasjert og dyktig i jobben som eiendoms megler. Hun ga det som skulle til for å få en god pris for leiligheten. 🙂

— Eivind Hjelmaas  (2016)

Anine gjorde en fantastisk jobb med salg av min leilighet. Hun var alltid tilgjengelig for spørsmål, og kom raskt med tilbakemelding. Hun var grundig med informasjon, og selv om hun tok seg av alt av arbeid, holdt hun meg alltid oppdatert om hva hun holdt på meg. Jeg følte jeg var i trygge hender, og at hun tok jobben seriøst. Jeg vil anbefale Anine til alle som skal selge bolig.

— charlotte nilsen  (2016)

Megler fremstod som kompetent, energisk og trygg i sin rolle. En særdeles vinnende og sjarmerende væremåte opplevde jeg svært positivt med tanke på å nå frem til potensielle kjøpere. Jeg antar dette også gjorde utfallet med bud 200 000 over takst i en litt usikker markedssituasjon. Hun gjorde det lekende lett for selger med tanke på praktiske forberedelser i forkant av salget. Megleren kan anbefales på det varmeste

— Inger Mari Jørgensen  (2016)

Vi vil gi Anine topp karakter i forbindelse av salget av solheimsgaten 60. Hun var hele tiden tilgjengelig i forbindelse med spørsmål. En mer smilende og bli jente skal du lete lenge etter. Tillitsvekkende og faglig dyktig. Kan anbefale henne på det varmeste til andre som skal selge.

— Toril Birkeland Ottesen  (2016)

Anine er hyggelig og imøtekommende. Får ikke følelsen av å snakke med en selger hvilket jeg anser som positivt. God rådgivning underveis. Ikke superfornøyd med bildene som ble tatt, men det hviler på fotograf.

— Camilla Bjelke Johnsen  (2016)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny