Anniken Johnsen

Eiendomsmegler / Jurist / Partner / Salgsleder

48 88 84 85

Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.

Referanser

Anniken fulgte oss gjennom både kjøp og salg av leilighet. I kjøp hjalp hun oss å finne ut hva vi så etter og hvordan å få tak i det. I salget hjalp hun oss å presentere leiligheten veldig bra, fikset en dyktig og flink fotograf som fikk frem leiligheten på en flott måte. Vi er så fornøyde med mange på visning, fem budgivere og et godt salg! Vi fikk raskt tillit til Anniken, og valgte derfor henne - vi ønsket at potensielle kjøpere skulle skjønne at det var et trygt kjøp - og Anniken utstråler dette!

— Elisabeth og Ruben Bakke Husabø (2021)

vi følte oss ivaretatt og hadde tillit til Anniken fra dag 1 🥳 du er engasjert, ekstrem nøye, løsningsorientert og gir det ekstra lille som skiller deg fra veldig mange andre meglere. Her var det bare til å lene seg tilbake mens du veiledet oss gjennom hele salgs prosessen ! Vi er veldig takknemlig for din pågangsmot og engasjement som resulterte i et meget bra salg 💕

— Alexandra Avalos (2021)

Jeg er veldig fornøyd med den jobben Anniken har gjort som megler. Hun er veldig hyggelig, positiv og lett å samarbeide med. I tillegg opplevde jeg henne som faglig dyktig, med god oppfølging og gode råd. Salget var i de beste hender, og jeg ble svært fornøyd med resultatet. Kan på det varmeste anbefale Anniken som megler!

— Marta Louise Siqveland (2021)

Ryddig og effektiv salgsprosess.
Fikk inn flink fotograf og dyktig takstmann.
Anniken er en hyggelig megler som er lett å samarbeide med.
Oppnådde god pris.

— Torgeir Ommedal (2021)

Vi er svært fornøyd med Anniken og hennes innsats ved salg av vår leilighet i Sandviken. Hun er gjennomgående profesjonell, løsningsorientert og bygger tillit. Spesielt satte vi pris på den energien og positiviteten hun bidro med i hele prosessen. Anniken får våre varmeste anbefalinger!

— Thomas Østerholt (2021)

Hei; Anniken tok hånd om styling, innhenting av all informasjon og håndterte hele salgsprosessen på en ypperlig måte. Sparte oss for mye tid. Leiligheten er nå overtatt av en veldig fornøyd kjøper.

— Atle Sæbø (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny