Anniken Johnsen

Eiendomsmegler / Jurist / Partner / Salgsleder

48 88 84 85

Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.

Referanser

Anniken er helt unik og en særdeles effektiv megler. Hun får jobben gjort! Hun er kyndig og man føler seg trygg når man velger Anniken. Hun har i tillegg en stor omsorg for de hun hjelper, både mht alle spm man har, hvordan man skal style en leilighet, samt en god emosjonell støtte i en stressende prosess. Vi har brukt Anniken 3 ganger nå, så det sier vel sitt. Anbefaler Anniken på det varmeste! Tusen takk, Anniken!

— Mari Harde / Ørjan Wahlberg (2022)

Salget av boligen gikk smertefritt og hurtig, med Anniken som megler. Hun har omfattende erfaring, enorm vilje til suksess og et veldig godt humør som smitter over på alle tilstede! Vi er veldig fornøyd med jobben hun gjorde og ikke minst måten hun veiledet oss igjennom hele prosessen.

— Kjetil Theis Skaar (2022)

Vi engasjerte Anniken Johnsen etter anbefaling. Etter vårt første møte mottok vi raskt et forslag for tilrettelegging av opplegg for salg. Dette virket veldig profesjonelt og etter en del mindre justeringer ble det satt i gang. Hennes opptreden og engasjement var imponerende. Vi ble smittet av hennes positivitet og optimisme, og ikke minst hennes evne til å være tilgjengelig til enhver tid. Nå da salget er gjort (på veldig kort tid) sitter vi igjen med en god følelse om at dette ble gjort på best mulig måte. Vi vil gi henne våre beste anbefalinger, og vil uten tvil også anbefale henne for venner/kjente som skal selge sine hjem.

— Anne May og Helge Seim (2022)

Anniken fulgte oss gjennom både kjøp og salg av leilighet. I kjøp hjalp hun oss å finne ut hva vi så etter og hvordan å få tak i det. I salget hjalp hun oss å presentere leiligheten veldig bra, fikset en dyktig og flink fotograf som fikk frem leiligheten på en flott måte. Vi er så fornøyde med mange på visning, fem budgivere og et godt salg! Vi fikk raskt tillit til Anniken, og valgte derfor henne - vi ønsket at potensielle kjøpere skulle skjønne at det var et trygt kjøp - og Anniken utstråler dette!

— Elisabeth og Ruben Bakke Husabø (2021)

vi følte oss ivaretatt og hadde tillit til Anniken fra dag 1 🥳 du er engasjert, ekstrem nøye, løsningsorientert og gir det ekstra lille som skiller deg fra veldig mange andre meglere. Her var det bare til å lene seg tilbake mens du veiledet oss gjennom hele salgs prosessen ! Vi er veldig takknemlig for din pågangsmot og engasjement som resulterte i et meget bra salg 💕

— Alexandra Avalos (2021)

Jeg er veldig fornøyd med den jobben Anniken har gjort som megler. Hun er veldig hyggelig, positiv og lett å samarbeide med. I tillegg opplevde jeg henne som faglig dyktig, med god oppfølging og gode råd. Salget var i de beste hender, og jeg ble svært fornøyd med resultatet. Kan på det varmeste anbefale Anniken som megler!

— Marta Louise Siqveland (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny