Anniken Johnsen

Eiendomsmegler / Jurist / Partner / Salgsleder

48 88 84 85

Mitt mål er først og fremst å innfri både selgers og kjøpers forventinger! Salgsprosessen skal være en positiv opplevelse, og som megler sørger jeg for at prosessen er tillitsskapende og effektiv. Du skal alltid føle deg trygg når du har valgt meg til å selge hjemmet ditt! Jeg trives godt både på fjellet og midt i kjernen av verdens vakreste by, omringet av familie og gode venner.

Referanser

vi følte oss ivaretatt og hadde tillit til Anniken fra dag 1 🥳 du er engasjert, ekstrem nøye, løsningsorientert og gir det ekstra lille som skiller deg fra veldig mange andre meglere. Her var det bare til å lene seg tilbake mens du veiledet oss gjennom hele salgs prosessen ! Vi er veldig takknemlig for din pågangsmot og engasjement som resulterte i et meget bra salg 💕

— Alexandra Avalos (2021)

Jeg er veldig fornøyd med den jobben Anniken har gjort som megler. Hun er veldig hyggelig, positiv og lett å samarbeide med. I tillegg opplevde jeg henne som faglig dyktig, med god oppfølging og gode råd. Salget var i de beste hender, og jeg ble svært fornøyd med resultatet. Kan på det varmeste anbefale Anniken som megler!

— Marta Louise Siqveland (2021)

Hyggelig og imøtekommende, og også svært profesjonell. God informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen. Opptatt av detaljer, noe som resulterte i en svært god presentasjon av leiligheten - og, kanskje viktigst av alt: vi oppnådde en pris vi var godt fornøyde med. Ville uten tvil benyttet Anniken igjen.

— Turid og Per Espen Akselsen (2020)

Jeg er kjempe glad for at jeg valgte Anniken som megler! Hun er veldig dyktig og er en utrolig hyggelig og imøtekommende person. Anbefales på det sterkeste!

— Anne Lise Arnesen (2020)

Blid, hyggelig og profesjonell megler. Prosessen var ryddig og vi oppnådde en god og realistisk pris for min leilighet. Jeg hadde en del spørsmål og Anniken var alltid tilgjengelig for meg. Anbefaler Anniken på det sterkeste!

— Kristine Andersen (2020)

Dyktig, effektiv og tilgjengelig. Veldig fornøyd med henne som megler ved både kjøp og salg av bolig.

— Cathrine N Haugen (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny