Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler / Salgsleder

48 88 84 00

Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene.

Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm.

Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene.

Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Vi er fantastisk fornøyde med Benjamin som megler. Han er profesjonell, presis og ærlig, og vi følte oss svært trygge under salgsprosessen. Vi kommer til å anbefale både Benjamin som megler og Kaland & Partners videre til venner og bekjente.

— Maria Voll Låte og Frans Eirik Hjørnevik Sæbø

Benjamin gjorde en strålende jobb med å selge min leilighet. Selv om andre faktorer gjorde salget mer krevende enn antatt, stod han hele veien på og fikk solgt for en pris over all forventning. Anbefales.

— Øystein Holmelid

Vårt valg av megler landet på Benjamin etter å ha hatt inne 5 forskjellige meglerhus. Han utstråler kunnskap og ga oss som selgere en opplevelse av å bli ivaretatt gjennom hele prosessen. Han ga oss gode råd før visning for å sikre best mulig resultat. Alt i alt er Benjamin en erfaren eiendomsmegler som sikret oss et salgt langt over hva vi kunne drømt om.

— Marius Bern Egeland

En visning og solgt dagen etter. Strålende fornøyd med jobben Benjamin gjorde rundt hele salgsprosessen av vår eiendom. 4 meglere ble vurdert og det ble et meget lett valg å la Benjamin ordne salget. Fotografen han benytter tar fantastiske og nydelige bilder. Benjamin har vært tilgjengelig gjennom hele prosessen, kunnskapsrik, engasjert og fleksibel. Benjamin kan absolutt anbefales.
Ingenting å stusse på, velg Benjamin.

— Chris Terje Grøvlen

Benjamin er en engasjert, dyktig og profesjonell megler. Han er alltid tilgjengelig og imøtekommende. Jeg er fornøyd med mitt valg av megler. Anbefales!

— Adrian Bamdadi

Jeg er veldig fornøyd med Benjamin som megler. Ikke bare er han profesjonell, engasjert og kunnskapsrik, men han er også veldig lett å samarbeide med, og er alltid tilgjengelig for spørsmål. Anbefaler Benjamin på det sterkeste!

— Marthe Berg

Boliger jeg har til salgs nå

Øygarden - Sund
Dalen 3
114 m2 - 3 soverom
kr 2 990 000
Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 7 290 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny