Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler / Salgsleder

48 88 84 00

Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene.

Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm.

Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene.

Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Vi er fantastisk fornøyde med Benjamin som megler. Han er profesjonell, presis og ærlig, og vi følte oss svært trygge under salgsprosessen. Vi kommer til å anbefale både Benjamin som megler og Kaland & Partners videre til venner og bekjente.

— Maria Voll Låte og Frans Eirik Hjørnevik Sæbø (2023)

Benjamin gjorde en strålende jobb med å selge min leilighet. Selv om andre faktorer gjorde salget mer krevende enn antatt, stod han hele veien på og fikk solgt for en pris over all forventning. Anbefales.

— Øystein Holmelid (2022)

Vårt valg av megler landet på Benjamin etter å ha hatt inne 5 forskjellige meglerhus. Han utstråler kunnskap og ga oss som selgere en opplevelse av å bli ivaretatt gjennom hele prosessen. Han ga oss gode råd før visning for å sikre best mulig resultat. Alt i alt er Benjamin en erfaren eiendomsmegler som sikret oss et salgt langt over hva vi kunne drømt om.

— Marius Bern Egeland (2022)

Benjamin er en megler med god faglig kompetanse, alltid tilgjengelig og engasjert. Gjorde prosessen før boligsalget betydelig lettere med god rådføring, og gjorde meg som selger trygg på at boligen ble framstilt best mulig. Alt resulterende i ett svært tilfredsstillende bolighandel. Anbefaler han på det sterkeste videre!

— Malin Amundsen (2021)

Benjamin har gjort en utmerket jobb som megler. Imøtekommende holdning, stort engasjement og god kommunikasjon gjør at jeg sitter igjen med et svært positivt inntrykk. Kan absolutt anbefale han for andre!

— Kristin Djuve (2021)

Etter jeg møtte Benjamin tilfeldig på en visning, var jeg ikke i tvil om hvem som skulle selge min bolig. Han utmerket seg fort, og jeg mener han er en megler som tar like godt vare på begge parter i en kjøp- og salgsprosess.

Benjamin kommer med gode råd og uvurdelig veiledning gjennom hele prosessen. Han er lett å kommunisere med, og er alltid tilgjengelig. Jeg kommer definitivt til å bruke Benjamin neste gang jeg skal selge, og det anbefaler jeg alle andre til å gjøre også.

— Andrea Haugervåg (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Fagernes 17
71 m2 - 2 soverom
kr 3 290 000
Bergen-Fyllingsdalen
Bøneslien 20
120 m2 - 3 soverom
kr 4 490 000

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Sentrum
Lien 35
57 m2 - 2 soverom
SOLGT
Meny