Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler / Salgsleder

48 88 84 00

Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene.

Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm.

Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene.

Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Vi er fantastisk fornøyde med Benjamin som megler. Han er profesjonell, presis og ærlig, og vi følte oss svært trygge under salgsprosessen. Vi kommer til å anbefale både Benjamin som megler og Kaland & Partners videre til venner og bekjente.

— Maria Voll Låte og Frans Eirik Hjørnevik Sæbø (2023)

Vårt valg av megler landet på Benjamin etter å ha hatt inne 5 forskjellige meglerhus. Han utstråler kunnskap og ga oss som selgere en opplevelse av å bli ivaretatt gjennom hele prosessen. Han ga oss gode råd før visning for å sikre best mulig resultat. Alt i alt er Benjamin en erfaren eiendomsmegler som sikret oss et salgt langt over hva vi kunne drømt om.

— Marius Bern Egeland (2022)

Benjamin gjorde en strålende jobb med å selge min leilighet. Selv om andre faktorer gjorde salget mer krevende enn antatt, stod han hele veien på og fikk solgt for en pris over all forventning. Anbefales.

— Øystein Holmelid (2022)

Vi har benyttet Benjamin til salg av vår leilighet, og er strålende fornøyd med hans innsats. Benjamin er nøyaktig, engasjert og gjør sitt ytterste for å gi en god opplevelse for kjøper og selger. Vi fikk en god pris, over prisantydning. Anbefales!

— Christoffer Haukås og Helga Nødland Gjerde (2021)

Veldig fornøyd med jobben Benjamin gjorde i forbindelse med salg av vår bolig. Vi hadde 4 meglere inn til vurdering, og valget falt på Benjamin grunnet hans slags instinkt og Kalands gode prospekterannonser. Fotografen han bruker tar innbydende og flotte bilder!
Benjamin har vært tilgjengelig gjennom hele prosessen, fleksibel og kommet med gode innspill vedrørende vår bolig - samtidig som han har hørt på våre ønsker.

Anbefales virkelig!

— Thomas Hansen og Cathrine Kvia (2021)

Benjamin og Marcel får mine aller beste anbefalinger. Jeg valgte dem som meglere etter tilbud fra flere. Deres håndtering av salget overgikk likevel mine forventninger. Med disse på laget får en ærlige, reflekterte og strategisk gode vurderinger hele veien, som tilpasses og skreddersys til omstendighetene. Samspillet mellom oss har dessuten vært veldig bra. Fokuser på boligens presentasjon og valg av riktig fotograf ga fantastiske bilder og svært gode visningstall på Finn. Selv om det måtte holdes mange privatvisninger og ble mye ekstraarbeid for de to meglerne grunnet pandemien, stilte de alltid smilende opp på flekken og gjorde det lille ekstra. Oppfølgingen og serviceinnstillingen både overfor meg og interessentene har vært upåklagelig. Jeg har også vært i budrunde med Benjamin og Marcel som potensiell kjøper, og vet derfor at de håndterer interessentene på en hyggelig, redelig, og profesjonell måte - noe som også var viktig for meg. Benjamin og Marcel er trygge meglere med stå på vilje og faglig tyngde, som virkelig anbefales videre.

— Nina O (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Breiviken 3A
133 m2 - 3 soverom
kr 11 990 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny