Bjørnar Berg

Eiendomsmegler

48 88 84 68

Jeg etterstreber alltid å gjøre det lille ekstra slik at jeg ikke bare møter, men overgår kundens forventninger. I Kaland & Partners jobber jeg både med nye prosjekter og bruktobjekter i hele Bergensområdet. Jeg er påskrudd og tilstede gjennom hele prosessen og du skal være strålende fornøyd med jobben jeg har utført

Referanser

Bjørnar er en veldig hyggelig og imøtekommende megler. En god kombinasjon mellom kul, rolig og profesjonell. Akkurat det vi trengte da vi skulle investere i vårt første bolig.

— Marte Johannessen (2021)

Jeg hadde flere meglere på befaring hos meg og brukte godt med tid til å ta et nøye valg før jeg valgte eiendomsmegler. Valget mitt falt på Bjørnar. Han gav meg som selger trygghet på at salget var i de beste hender. Prosessen gikk knirkefritt, og grunnen for at jeg valgte Bjørnar er fordi at for han handler ikke eiendomsmegling bare om det å få oppdraget og få solgt boligen. Hans fokus er utelukkende på kundens beste og ivareta kundens interesser. Hele prosessen fikk meg til å føle meg trygg på valget mitt av eiendomsmegler, og resultatet kunne ikke blitt bedre! Kan anbefale Bjørnar på det varmeste til de som ønsker en trygg salgsprosess med best mulig resultat, der kundens interesser, trygghet og resultat alltid vil være førsteprioritet

— Håkon Hovland Koch (2021)

Vi opplevde Bjørnar Berg og resten av Kaland og Partners som svært gode samarbeidspartnere i salget av vår bolig. Bjørnar er profesjonell og har sterke relasjonelle egenskaper, som etter vår vurdering gjør kjøper og selger trygg.
Videre vil vi rette en takk til Kristoffer og Håvard som stilte opp på kort varsel og gjennomførte visning. Det er tydelig at hos Kaland og Partners samarbeider man på oppdrag om det skulle være nødvendig, noe som til slutt kommer selger til gode. Vi anbefaler KaPa og Bjørnar Berg på det sterkeste!

— Erlend Låstad og Malin Ytterdal (2021)

Veldig fornøyd, grei og behjelpelig med alt vi lurte på. Anbefales

— Terje Edvardsdal (2021)

Hei. Det var en ryddig og hurtig handel som ble gjort. God dialog med megler og ryddigt gjort.

— Frank-Ole Sjursen (2021)

Fantastisk megler der kommunikasjon og salgsprosessen ble gjort på en god og ryddig måte

— Roy kristiansen (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny