Bjørnar Berg

Eiendomsmegler

48 88 84 68

Jeg etterstreber alltid å gjøre det lille ekstra slik at jeg ikke bare møter, men overgår kundens forventninger.

I Kaland & Partners jobber jeg både med nye prosjekter og bruktobjekter i hele Bergensområdet.

Jeg er påskrudd og tilstede gjennom hele prosessen for at du skal være strålende fornøyd med jobben som er utført.

Referanser

Vi er meget fornøyd med arbeidet Bjørnar utførte i forbindelse med salget av vår fritidsbolig i Myrkdalen Fjellandsby. Han var gjennom hele salgsprosessen nøyaktig, imøtekommende og fleksibel. Salget ble utført på en effektiv og ryddig måte og vi kan anbefale Bjørnar på det sterkeste som megler.

— Arnhild og Jan Erik Sørensen

Fin opptreden, tilgjengelig og god service. Raskt og godt gjennomført salg.
Anbefales!

— Grethe Fosse Gjerde

Meget godt fornøyd med hele salgsprosessen fra start til mål. Ryddig og god oppfølging underveis, trygg og god samarbeidspart. Stort pluss til oppgjør som ble utbetalt etter 3 dager, rett og slett topp. Vi anbefaler dere på det sterkeste videre 👍

— Andre Hitland

Bjørnar Berg gjorde en super jobb med salg av vår fritidsbolig i Myrkdalen. Ryddig og fin salgsprosess .

— Rune Sundal

Vi ønsker å uttrykke vår oppriktige takknemlighet overfor Bjørnar for hans enestående innsats i salget av både hytten og huset vårt. Hans profesjonalitet, dedikasjon og ekspertise gjorde hele prosessen utrolig smidig og vellykket. Bjørnar viste en imponerende forståelse for markedet, ga oss verdifulle råd og håndterte hver detalj med omhu. Vi er dypt fornøyde med resultatet og vil sterkt anbefale Bjørnar som en dyktig og pålitelig eiendomsmegler.

— Christian A.

Dette er andre gang på relativt kort tid vi bruker Bjørnar som megler. Denne gangen var markedet et annet enn forrige gang, og vi hadde dårlig tid. Bjørnar taklet begge tingene på en utmerket måte, og vi gir ham fortsatt våre varmeste anbefalinger! I tillegg til å være en svært dyktig megler som inngir tillit, så er han veldig hyggelig!

— Elisa Bjersand

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny