Bjørnar Berg

Eiendomsmegler

48 88 84 68

Jeg etterstreber alltid å gjøre det lille ekstra slik at jeg ikke bare møter, men overgår kundens forventninger. I Kaland & Partners jobber jeg både med nye prosjekter og bruktobjekter i hele Bergensområdet. Jeg er påskrudd og tilstede gjennom hele prosessen og du skal være strålende fornøyd med jobben jeg har utført

Referanser

Bjørnar Berg har vært fantastisk gjennom hele salgsprosessen! Med sin kunnskap, erfaring og rolige fremtoning, kunne han veilede oss og komme med gode råd underveis i de ulike fasene. Uansett når og hva vi kontaktet Bjørnar om, kom han tilbake med svar og avklaringer innen kort tid. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med samarbeidet og vi vil anbefale Bjørnar Berg på det varmeste ved kjøp og salg av bolig.

— Vivian og Dag Horgen (2022)

God og kompetent oppfølging fra start til mål. Gode råd underveis. Rask respons på alle henvendelser og vi følte oss godt ivaretatt. Ryddig og oversiktlig prosess. Vi gir Bjørnar vår varmeste anbefaling!

— Elisa Bjersand (2022)

Strukturert, presis og tydelig i kommunikasjon. Vi er svært fornøyd og gir han våre beste anbefalinger videre!

— Bjørn Bratten (2022)

Vi er veldig tilfreds med meglers håndtering av oppdraget. Megler fremstår som meget kompetent og hadde en ydmyk tilnærming til oppdraget.

— Jan Kristian & Rita Takvam (2021)

Bjørnar er en veldig hyggelig og imøtekommende megler. En god kombinasjon mellom kul, rolig og profesjonell. Akkurat det vi trengte da vi skulle investere i vårt første bolig.

— Marte Johannessen (2021)

Jeg hadde flere meglere på befaring hos meg og brukte godt med tid til å ta et nøye valg før jeg valgte eiendomsmegler. Valget mitt falt på Bjørnar. Han gav meg som selger trygghet på at salget var i de beste hender. Prosessen gikk knirkefritt, og grunnen for at jeg valgte Bjørnar er fordi at for han handler ikke eiendomsmegling bare om det å få oppdraget og få solgt boligen. Hans fokus er utelukkende på kundens beste og ivareta kundens interesser. Hele prosessen fikk meg til å føle meg trygg på valget mitt av eiendomsmegler, og resultatet kunne ikke blitt bedre! Kan anbefale Bjørnar på det varmeste til de som ønsker en trygg salgsprosess med best mulig resultat, der kundens interesser, trygghet og resultat alltid vil være førsteprioritet

— Håkon Hovland Koch (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny