Caroline Norheim Johansen

Eiendomsmegler | Partner

91 79 16 87

Jeg er veldig opptatt av å finne det unike ved hver bolig slik at vi skiller oss ut i markedet. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og sammen lager vi den beste presentasjonen av din bolig. Jeg er faglig sterk, har alltid en driv for å nå rekordpris i området og viktigst av alt; elsker jobben min! Både selger og kjøper skal ha full tillit til meg som eiendomsmegler. Når jeg ikke jobber, finner du meg på fjorden eller fjellet i Hardanger.

Referanser

Fikk Caroline anbefalt av en tidligere eiendomsmegler og angrer ikke på det valget i dag. Caroline solgte min første leilighet til langt over prisantydning.
Jeg merket virkelig at hun gjorde alt for at prosessen og salget skulle gå fint. Jovial, sprudlende og utrolig dyktig i jobben hun gjør! Anbefales virkelig

— Synne Isaksen (2022)

Caroline was the realtor selling the house to us. And although she was not our buying realtor, she was fair, honest, approachable and knowledgeable. We appreciate how she took time to explain a lot of details about the condition report on the quality of the house. It truly was a pleasure working with her and I would buy/sell a house with her given the chance again.

— Lee Na Teo (2022)

Caroline gjorde en svært god og profesjonell jobb når hun solgte vår leilighet på Måseskjæret. Vi følte oss alltid ivaretatt. Vi kan anbefale henne på det varmeste.

— Roger Bakken (2022)

Kunne ikke vært mer fornøyd med valg av megler! Caroline viste stort engasjement gjennom hele salgsprosessen. Hyggelig, jordnær, profesjonell og med en nydelig utstråling. Hun strakk seg veldig langt for å gjøre salget så bra som mulig, noe som viste igjen da vi fikk langt over prisantydning på leiligheten vår dagen etter visning. Anbefales på det sterkeste.

— Johannes og Brynhild (2022)

Kunne ikke valgt en bedre megler enn Caroline! Så utrolig dyktig, profesjonell og ærlig! I dette markedet som er akkurat no, er det helt utrolig at vi fikk solgt etter første visning, og over prisantydning. Dette er fordi hun er så dyktig i jobben sin, og har så god dialog med potensielle kjøpere og selger. Kan virkelig anbefale Caroline!

— Einar og Marte (2022)

Vi er storfornøyd med innsatsen, kunnskapen og samarbeidet med Caroline i salg av vår hytte - kan på det varmeste anbefales !

— Vibeke og Thomas (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny