Caroline Norheim Johansen

Eiendomsmegler | Partner

91 79 16 87

Jeg er veldig opptatt av å finne det unike ved hver bolig slik at vi skiller oss ut i markedet. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og sammen lager vi den beste presentasjonen av din bolig. Jeg er faglig sterk, har alltid en driv for å nå rekordpris i området og viktigst av alt; elsker jobben min! Både selger og kjøper skal ha full tillit til meg som eiendomsmegler. Når jeg ikke jobber, finner du meg på fjorden eller fjellet i Hardanger.

Referanser

Då eg skulle legge ut hybelleilegheita mi for sal nyleg, var valet av meklar svært lett. Familien hadde nytta Caroline i samband med to sal tidlegare, så eg var trygg på at dersom nokon ville få selt leil., så var det Caroline. Dagen etter visninga vart den seld til nesten kr. 100.000,- over takst. Eg vil på det sterkaste anbefale andre å bruke henne som meklar ved sal av bustad! Ho er høfleg, grei, dyktig og gjer sitt ytterste for å selje.

— Hildegunn (2021)

Vi hørte fra andre ,som hadde brukt Caroline som megler, og som var fornøyde med henne. Det var grunnen til at vi tok kontakt med henne da vi skulle selge en liten leilighet i Bergen. Hun har ikke skuffet oss. Hun anbefalte at vi skulle pusse den opp, selv om vi ikke hadde tenkt det, gjorde vi det. Hun organiserte oppussingen. Det resulterte i at vi fikk langt høyere pris og utgiftene var god investering. Hennes fagkunnskap og vurdering var utvilsom riktig. Caroline er en behagelig og lun person som det er lett å samarbeide med og hun kom I prosessen med saklig og god informasjon. Vi oppnådde langt høyere pris enn vi hadde forventet. Vi vil på det sterkeste anbefale henne. Hun er faglig sterk i det hun holder på med, og kjekk å samarbeide med. Hun har lett for å komme i kontakt med folk.

— Berit og Jon (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Kolabakkane 5B
133 m2 - 3 soverom
SOLGT
Meny