Celine Anderson Eide

Eiendomsmeglerfullmektig

47 15 31 25

Mine kunder kommer alltid i første rekke og jeg har stor respekt for tilliten jeg får til å forvalte folks største verdi. Hvert eneste boligsalg jeg gjennomfører skal være akkurat slik jeg ville solgt min egen bolig.

Jeg er brennende engasjert og har virkelig lidenskap for jobben min. Jeg er ekstremt opptatt av å ha en best mulig presentasjon som virkelig skiller seg ut i mengden og bruker mye tid på denne og lar ingenting være opp til tilfeldighetene.

Jeg sørger alltid for at du som kunde ikke bare sitter igjen med den best oppnåelige prisen for din bolig, men også med den gode følelsen av å bli ivaretatt og respektert.

Referanser

I anledning salg av leiligheten min valgte jeg Celine som megler og den beslutning er jeg veldig glad for i dag! Under prosessen, fra start til slutt, var hun godt forberedt, profesjonell, løsningorientert og engasjert. Hun gav gode råd, slik at leiligheten fremstod attraktiv og vi mottok stor oppmerksomhet rundt salget. Det resulterte i over 14 påmeldinger på oppsatt visning og et salg jeg ikke så for meg kunne bli så bra som det ble. Wow!

Jeg kan gi alle som ønsker en god representant og en trygg hånd å holde i under salg av egen bolig mine varmeste anbefaler om Celine. Uten tvil - jeg har fått en megler for livet!

— Camilla Rasmussen (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Fyllingsdalen
Bråtet 55
119 m2 - 4 soverom
SOLGT
Meny