Celine Anderson Eide

Eiendomsmeglerfullmektig

47 15 31 25

Mine kunder kommer alltid i første rekke og jeg har stor respekt for tilliten jeg får til å forvalte folks største verdi. Hvert eneste boligsalg jeg gjennomfører skal være akkurat slik jeg ville solgt min egen bolig.

Jeg er brennende engasjert og har virkelig lidenskap for jobben min. Jeg er ekstremt opptatt av å ha en best mulig presentasjon som virkelig skiller seg ut i mengden og bruker mye tid på denne og lar ingenting være opp til tilfeldighetene.

Jeg sørger alltid for at du som kunde ikke bare sitter igjen med den best oppnåelige prisen for din bolig, men også med den gode følelsen av å bli ivaretatt og respektert.

Referanser

Vi er veldig fornøyd med prosessen fra vi begynte å forberede til salg og til gjennomført visning og budrunde. Det har vært ryddig og profesjonelt hele veien. Celine har gitt veldig god oppfølging og vært så serviceinnstilt! Vi opplever at Celine har gjort mer enn hva som forventes i rollen. Vi vil varmt anbefale henne og Kaland & Partners til andre som skal selge sin bolig. Tusen takk for jobben du har gjort 🙂

— Maiken og Sverre Sanden (2023)

Vi er svært fornøyd med jobben Celine utførte i forbindelse med salg av vår bolig. Hun hadde stor tro på salget av huset fra dag en og var veldig behjelpelig gjennom hele perioden. Vi hadde en del privatvisninger og hun stilte på hver eneste. Hun betrygget oss gjennom hele prosessen med alle de spørsmål vi måtte komme med. Hun var veldig imøtekommende på forslag fra oss om endringer og justeringer. Alltid smilende og i godt humør samt stiller opp 100%. Hussalget gikk over all forventning! Vi kan sterkt anbefale henne som megler, da hun var pliktoppfyllende og profesjonell i alle ledd. Vi kommer garantert til å bruke Celine igjen om vi skal selge! Hilsen Frode og Beate

— Beate og Frode Andersen (2023)

I forbindelse med salg av min leilighet kontaktet jeg flere meglere. Jeg fikk uten tvil best følelse og kontakt med Celine. Celine tok meg, min leilighet og mine ønsker på alvor, og har vært en støttespiller og god hjelper gjennom hele prosessen. Dette var mitt første boligsalg og hun bistod på en unik måte som gjorde at jeg følte meg trygg fra start til slutt. Alle spørsmål jeg hadde ble godt besvart og mine interesser ble særdeles godt ivaretatt. Boligen ble solgt etter første visning og jeg vil uten tvil benytte meg av Celine ved neste salg!

— Jenny Marie Nesse (2023)

I anledning salg av leiligheten min valgte jeg Celine som megler og den beslutning er jeg veldig glad for i dag! Under prosessen, fra start til slutt, var hun godt forberedt, profesjonell, løsningorientert og engasjert. Hun gav gode råd, slik at leiligheten fremstod attraktiv og vi mottok stor oppmerksomhet rundt salget. Det resulterte i over 14 påmeldinger på oppsatt visning og et salg jeg ikke så for meg kunne bli så bra som det ble. Wow!

Jeg kan gi alle som ønsker en god representant og en trygg hånd å holde i under salg av egen bolig mine varmeste anbefaler om Celine. Uten tvil - jeg har fått en megler for livet!

— Camilla Rasmussen (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Lien 28
22 m2
kr 1 400 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Sveo 15C
129 m2 - 3 soverom
kr 6 290 000
Bergen-Vest
Tyrs vei 8B
144 m2 - 2 soverom
kr 4 790 000
92 m2 - 3 soverom
kr 4 490 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny