Charlotte Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

93 08 23 08

Å kjøpe og selge bolig er noe man gjør sjeldent i løpet av livet og jeg har derfor stor respekt for tilliten som gis. Jeg setter alltid kundene mine først og er svært tilgjengelig for at du som kunde skal føle deg ivaretatt.

Det er store verdier som forvaltes og jeg er derfor svært opptatt av å gjøre prosessen skikkelig fra start til slutt, slik at du sitter igjen med høyest mulig pris for boligen din. For å levere kvalitet har jeg en stor arbeidskapasitet med et øye for detaljer, og leverer aldri fra meg halvferdig arbeid.

Mitt mål og min motivasjon er ikke bare at du som kunde skal oppnå høyest mulig pris, men også være fornøyd med prosessen og føle deg ivaretatt.

Referanser

It was a wonderful experience on my first sale in Norway! Charlotte was very kind and organized. Everything went as planned. One of my favorites is immediate and frequent updating notices. I felt more confident and comfortable on the selling. I would like to strongly recommend Charlotte Andersen to you!!!

— Hyuck Dong Kwon

Fantastisk megler. Ryddig og effektiv salgsprosess, er alltid tilgjengelig og står på for kunden.

— Fredrik Printzlow og Malin Pedersen

Engasjert og hyggelig megler. God oppfølgning gjennom hele prosessen. Kan trygt anbefale henne!

— Robin Lillestøl

Fra vårt første møte med Charlotte, fikk vi et veldig godt inntrykk. Hun viste stor interesse for huset, så muligheter og virket ærlig og oppriktig. I løpet av prosessen var hun flink med tilbakemeldinger og oppdateringer. Vi følte oss godt ivaretatt. Huset ble solgt til en akseptabel pris innenfor en grei tidsramme. Vi kan således gi Charlotte våre beste anbefalinger.

— Arne Alræk og Bjørg Nelly Fagerlid

Takk for en fantastisk opplevelse med Charlotte Andersen som megler. Fra første møte til salget av leiligheten var hun profesjonell, hyggelig og svært tilgjengelig. Selv om jeg hadde sett for meg at det ble flere visninger, ble leiligheten solgt raskt til prisantydning, takket være hennes innsats og engasjement. Jeg vil absolutt anbefale henne til andre som vurderer å selge sin bolig. Takk igjen for en flott opplevelse!😊

— Hussein Ali Alizade

Utrolig dyktig, veldig tilgjengelig, og vi er veldig fornøyd med prosessen.

— Ingrid Bøkevoll

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny