Charlotte Anthun

Eiendomsmegler

92 88 96 01

Det viktigste for meg er at du som kunde opplever faglig dyktighet, god kommunikasjon og ikke minst at du føler deg godt ivaretatt under hele salgsprosessen. Hvert boligsalg er unikt, og jeg brenner for å holde høyt fokus og gjøre det lille ekstra for at din bolig skal skille seg ut fra mengden.

Referanser

Vi er utrolig fornøyd med det arbeide Charlotte har gjort! Hun har klart å få alt på stell under en mnd, noe som var utrolig viktig for oss! Og gjorde utrolig bra jobb når budrunden var i gang! Var alltid tilgjengelig når vi trengte det og hjelp oss alltid med det vi lurte på. Vi er utrolig takknemlig og er kjempe fornøyd med at vi har valgt henne som vår megler! Vi kommer absolutt til å anbefale Charlotte videre til alle vi skjenner!

— Kamilla Juozokaite& Arnas Gaucys

Tusen takk for god hjelp ved salget. Masse gode råd og hjelp. Veldig fornøyd med hele prosessen. Anbefaler alle å kontakte dere. Mvh Gerd.

— Gerd Vatle

Charlotte Anthun har vært en fremragende representant for firmaet.
Hennes engasjement i prosjektet ga oss en solid trygghetsfølelse gjennom hele salgsprosessen, og at vi som selgere hadde også en høy prioritet for henne, enn bare selve huset.
Hun har framstått som meget profesjonell, imøtekommende for våre behov, flink på oppfølging, gitt oss gode tips underveis og vært veldig tilgjengelig og hjelpsom.
I følge meg så har Kaland & Partners fornøydhetsgaranti allerede blitt oppfylt når meglere som Charlotte Anthun er involvert, solgt hus eller ikke.

— Magnus Aas

Charlotte viste et pågangsmot og danket ut to andre meglere vi hadde på besøk.
Hun var alltid tilgjengelig og forklarte prosessen veldig godt.
Kunne ikke hatt en bedre megler!

— Mariann Lynghaug

Anbefaler Charlotte Anthun til alle som skal selge bolig. Hun er faglig dyktig, effektiv og har et fantastisk engasjement. Hun kom med mange gode råd, slik at bolig framstod så attraktiv som mulig til visning.

Charlotte hadde klart personer som var interesserte i å se leiligheten allerede før finn annonsen var ute.
Dagen etter visning var boligen solgt for en sum vi bare kunne drømme om. Dette kaller vi en Supermegler, og vil med det gi hun våre varmeste anbefalinger!!

— Mats Fugelsnes

Charlotte Anthun vil vi anbefale til alle som skal selge hus! Vi hadde 4 andre meglere inne, men det var lite tvil om hvem vi skulle velge. Engasjert fra første sekund gikk salgsprossessen knirkefritt og raskt. Huset gikk på første vising og til en meget bra pris.

— Camilla Thorsen

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny