Charlotte Kleven

Eiendomsmegler

942 13 226

Mitt mål er alltid å oppnå høyest mulig pris for din bolig. I samarbeid med deg som kunde, skal jeg gjennom riktig presentasjon av boligen og god kunnskap om markedet, fremme boligens kvaliteter og ytterste potensiale — noe som blir avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Jeg har stor interesse for interiør, og hjelper gjerne med tips til hvordan vi kan få den beste presentasjonen. Dersom du ønsker en megler som er tilgjengelig og tillitsfull, og samtidig vant til å tåle litt juling på håndballbanen, er det meg du skal kontakte!

Referanser

Veldig fornøyd med Charlotte som megler. Kan anbefales på det sterkeste 🙂 Boligsalget ble ivaretatt fra dag en og vi ble veldig fornøyd med salget. En TOPP megler 🙂

— Inge Borge (2022)

Jeg er meget fornøyd med Charlotte. Hun gjorde en veldig god jobb med å selge leiligheten vår, og jeg nøler ikke med å anbefale henne. Hun er effektiv, nøye og fikk presentert leiligheten vår på best mulig måte.

— Mathias Andersen (2022)

Charlotte Kleven er en sjelden vare. Anbefales på det varmeste.

— Linn Vassbotn (2022)

Vi har vårt strålende fornøyde med hjelpen vi har fått. Charlotte er blid, rolig, har mange gode råd og vi følte hun gjorde det lille ekstra 🙂

— Trine Pernille Høst og Joakim Kanestrøm (2022)

Meget godt fornøyd med salgsprosessen og med profesjonell og dyktig jobb,utført av Charlotte Kleven.

— Jorunn Olsen (2021)

Jeg ble anbefalt Kaland @ Partners av nær familie og var så heldig å få Charlotte Kleven som min megler. Jeg var i kontakt med et annet meglerfirma og kjente fort på de små forskjeller som gjorde at jeg valgte Kaland & Partners. Charlotte var hele tiden i forkant, hun fulgte opp, tilbudet jeg fikk var oversiktlig, jeg fikk rask respons og tilbakemelding som ga meg en følelse at hun var der for meg i hele prosessen. Charlotte Kleven er en behagelig dame som er lett å like, en megler som en får tillit til, jeg kan derfor anbefale Charlotte Kleven og gir henne de beste anbefalinger.

— Marith Lisbeth Dahle (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Åsane
Storbotn 87
82 m2 - 3 soverom
kr 4 680 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Kjeldevegen 24
243 m2 - 4 soverom
SOLGT
Meny