Charlotte Kleven

Eiendomsmegler

942 13 226

Mitt mål er alltid å oppnå høyest mulig pris for din bolig. I samarbeid med deg som kunde, skal jeg gjennom riktig presentasjon av boligen og god kunnskap om markedet, fremme boligens kvaliteter og ytterste potensiale — noe som blir avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Jeg har stor interesse for interiør, og hjelper gjerne med tips til hvordan vi kan få den beste presentasjonen. Dersom du ønsker en megler som er tilgjengelig og tillitsfull, og samtidig vant til å tåle litt juling på håndballbanen, er det meg du skal kontakte!

Referanser

Charlotte var på fra første stund. Effektiv, tilgjengelig og alltid hyggelig. Solgte på første visning! Charlotte hadde mange gode tips som virkelig løftet leiligheten til nye høyder! Om vi noen gang får behov for megler igjen vet vi hjem vi skal bruke! 😊

— Malen & André (2023)

Var veldig fornøyd med megler vi hadde for salg av fritidsbolig på Osterøy. Var tilgjengelig, løsningsorientert og ikke minst blid. Vil bruke og anbefale Charlotte Kleven til andre.

— Elin Hagenes (2023)

Er svært fornøyd med at det var Charlotte som ble min megler. Positiv, løsningsorientert og trygg på sine anbefalinger. Svært fornøyd med prosessen fra første møte til salg etter første visning, og det til pris godt over prisantydning. Har ingen problemer med å anbefale Charlotte til andre som skal selge bolig.

— Roald Hjartåker (2023)

Charlotte er en god megler, som med sin profesjonalitet og faglige dybde bidrar til å skape en annonse som vekker stor interesse! Gjør en fabelaktig jobb under visning og jobber hardt for at boligen får en god pris!

— Patrick Winther-Sørensen (2023)

Jeg synes Charlotte var en behagelig megler som var veldig enkel å kommunisere med. Hun opplevdes «nedpå» og samtidig profesjonell. Hun skapte entusiasme rundt leiligheten og koblet på fotograf som passet perfekt. I tillegg var hun veldig god til å presentere på en god måte, både i annonsen og på sosiale medier.

— Eldfrid Marie Klepsvik (2023)

Charlotte er en behagelig og hyggelig megler som opptrer ryddig og effektiv, og som var lett tilgjengelig for oss igjennom hele salgsprosessen. Ved behov gjorde hun grundige undersøkelser og kartlegging, og vi fikk også gode tips og råd i forhold til klargjøring før visning. Vi anbefaler Charlotte på det varmeste!

— Karoline Øvretveit (2023)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Fyllingsdalen
Ortuflaten 18
54 m2 - 1 soverom
kr 2 390 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny