Charlotte Kleven

Eiendomsmegler

942 13 226

Mitt mål er alltid å oppnå høyest mulig pris for din bolig. I samarbeid med deg som kunde, skal jeg gjennom riktig presentasjon av boligen og god kunnskap om markedet, fremme boligens kvaliteter og ytterste potensiale — noe som blir avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Jeg har stor interesse for interiør, og hjelper gjerne med tips til hvordan vi kan få den beste presentasjonen. Dersom du ønsker en megler som er tilgjengelig og tillitsfull, og samtidig vant til å tåle litt juling på håndballbanen, er det meg du skal kontakte!

Referanser

Veldig fornøyd med Charlotte som megler. Kan anbefales på det sterkeste 🙂 Boligsalget ble ivaretatt fra dag en og vi ble veldig fornøyd med salget. En TOPP megler 🙂

— Inge Borge (2022)

Veldig fornøyd med hjelpen vi har fått gjennom hele salgsprosessen, og med Charlotte som megler. Hun er pålitelig og profesjonell. Salget ble gjennomført etter første visning. Charlotte anbefales på det varmeste😊

— Thomas Gundersen & Synne Vassenden (2022)

Utrolig god service fra begynnelse til slutt i hele salgsprosessen. Alltid hjelpsom når jeg tok kontakt med spørsmål underveis. Kan anbefales på det varmeste!

— Vidar Bergstøl Norvalls (2022)

Charlotte Kleven hadde full kontroll på levering av alle nødvendige dokumenter og fulgte tett og effektivt opp. Hun var imøtekommende, seriøs og lett å samarbeide med. Charlotte Kleven gjennomførte privatvisninger og var medvirkende til et godt resultat.

— Truls Opdal og Guro Osnes (2022)

Jeg er meget fornøyd med Charlotte. Hun gjorde en veldig god jobb med å selge leiligheten vår, og jeg nøler ikke med å anbefale henne. Hun er effektiv, nøye og fikk presentert leiligheten vår på best mulig måte.

— Mathias Andersen (2022)

Veldig fornøyd med hele salgsprosessen. Charlotte la en god plan i starten og holdt den hele veien. Fikk gode svar om jeg lurte på noe. I selve budrunden fikk jeg inntrykk av at Charlottes innsats gjorde at resultatet ble så godt som det ble.

— Vegard Hauge Svartveit (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Åsane
Storbotn 87
82 m2 - 3 soverom
kr 4 445 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny