Christian Hauge Torvanger

Eiendomsmeglerfullmektig

48 88 84 58

Det viktigste for meg er å levere kvalitet til kundene mine og at de føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Jeg jobber målrettet for å ivareta mine kunders interesser og gir dem de beste rådene for å oppnå markedets høyeste pris. Ønsker du deg en megler som er smilende, positiv og tilgjengelig, er jeg den rette. Jeg er på – alltid!

Referanser

Jeg brukte Christian ved salg av min leilighet og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Han stilte opp 24/7 og var alltid tilgjengelig. Han viste kunnskap og kom med gode råd frem mot salg slik at vi fikk makspris. Boligsalgsprosessen var trygg med Christian. Han bruker jeg igjen!

— Margit-Irene Vik (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Forstrøno 18
118 m2 - 4 soverom
kr 3 980 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny