Christian Hauge Torvanger

Eiendomsmegler

48 88 84 58

Det viktigste for meg er å levere kvalitet til kundene mine og at de føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Jeg jobber målrettet for å ivareta mine kunders interesser og gir dem de beste rådene for å oppnå markedets høyeste pris. Ønsker du deg en megler som er smilende, positiv og tilgjengelig, er jeg den rette. Jeg er på – alltid!

Referanser

Veldig fornøyd med Christian, han er veldig tilgjengelig og på, han ordner raskt opp om det skulle være noe. Anbefaler absolutt.

— Tom-Erik Midtun (2023)

Utrolig fornøyd med vår megler Christian. Han er hyggelig, har stor driv for jobben sin, og er veldig dyktig. God kommunikasjon gjennom hele prosessen, og god rådgiving. Følte oss godt ivaretatt og informert gjennom salget. Vil absolutt bruke Christian igjen og anbefaler han sterkt til andre.

— Solveig Storebø (2023)

Opplevde Christian som veldig profesjonell og hyggelig. Alltid tilgjengelig og opptatt av å gjøre en god jobb og ivareta mine interesser. Meget fornøyd med å ha Christian som megler.

— Synne Marken (2023)

Christian er en pålitelig mekler med stort engasjement. Han er behagelig. I vårt tilfelle leverte han over forventning! Vi vil gjerne anbefale et samarbeid med Christian!

— Evelyn og Arve Møgster (2023)

Vi fikk salgsrekord i borettslaget, og er svært fornøyd med å ha valgt Christian som megler. Han gjør en strålende jobb som er langt over hva man kan forvente. Christian er profesjonell og svarer raskt, er velformulert og går rett på sak, og gir gode og ærlige råd. I tillegg har han et dyktig team som han samarbeider med bestående av takstmann, stylist og fotograf. Dette gir en helhetlig og enkel salgsprosess som går på skinner fra start til solgt. Vi vil anbefale Christian på det sterkeste!

— Michelle Hansen/Stian Birkeland (2023)

Christian Hauge Torvanger har gjort en riktig god jobb som vi er svært fornøyd med.

— Gunnar Rosendahl (2023)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny