Christian Hauge Torvanger

Eiendomsmeglerfullmektig

48 88 84 58

Det viktigste for meg er å levere kvalitet til kundene mine og at de føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Jeg jobber målrettet for å ivareta mine kunders interesser og gir dem de beste rådene for å oppnå markedets høyeste pris. Ønsker du deg en megler som er smilende, positiv og tilgjengelig, er jeg den rette. Jeg er på – alltid!

Referanser

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av megler! Christian er solid, kunnskapsrik, fleksibel og gjør "det lille ekstra" for å få salget på plass. Vi hadde god kommunikasjon og han var nøye på å holde meg oppdatert gjennom hele prosessen. Som selger følte jeg meg svært godt i varetatt. Jeg kan anbefale Christian på det sterkeste og vetjeg hvem jeg velger neste gang jeg skal selge bolig!

— Marit Hegland (2023)

Christian er en megler som gir det lille ekstra, han er grundig og kunnskapsrik. Jeg fikk god oppfølging fra begynnelsen og gjennom hele salgsprosessen.
Jeg gir ham mine varmeste anbefalinger!

— Vibecke Lid (2022)

Jeg brukte Christian ved salg av min leilighet og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Han stilte opp 24/7 og var alltid tilgjengelig. Han viste kunnskap og kom med gode råd frem mot salg slik at vi fikk makspris. Boligsalgsprosessen var trygg med Christian. Han bruker jeg igjen!

— Margit-Irene Vik (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Breiviken 3A
133 m2 - 3 soverom
kr 11 990 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny