Ditlev Haukenes

Eiendomsmegler | Partner

95 45 10 55

Det å selge boligen sin er ofte en emosjonell prosess for mange. Det er viktig for meg at du som min kunde derfor får gode råd, tilgjengelighet, kontinuerlig oppfølgning og god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. Dette fordi du skal føle deg trygg og ivaretatt hele veien fra vårt første møte til nøklene overleveres til den nye eier. 

Referanser

Ditlev fortjener mine varmeste anbefalinger, og her er hvorfor:

Profesjonell og tillitsvekkende: Ditlev er en tillitsvekkende eiendomsmegler som gir gode råd gjennom hele salgsprosessen. Hans profesjonalitet og kompetanse gir trygghet for kundene.
Tilgjengelighet og oppfølging: Ditlev er alltid tilgjengelig for spørsmål og følger tett opp i salgsprosessen. Han tar seg tid til å lytte og gi nødvendig støtte.
Kundeorientert og vennlig: Ditlev har en unik evne til å sette kundene i fokus. Han er hyggelig, vennlig og sørger for at kundenes behov blir ivaretatt.

Med Ditlev som megler kan du være trygg på en god opplevelse gjennom hele salgsprosessen! 🏡🌟

— Kjersti Drivenes

Ditlev gjorde inntrykk allerede 2 år før eg skulle selge boligen min gjennom en e-takst. Så da eg var klar for å selge boligen min noen år senere var det ikke i tvil om hvem eg skulle kontakte. Ditlev er en trygg og profesjonell megler som har vært tilgjenglig og utrolig hjelpsom til alle døgnes tider gjennom hele salgsprosessen. Han er nøye, effektiv og sitter på mye kunnskap som gjorde at alt føltes som en enkel prosess. Eg blei meget fornøyd med salget, og hadde utvilsomt valgt Ditlev som megler igjen. Kan anbefale Ditlev på det sterkeste til andre som skal selge boligen sin.

— Line Søraa

Vi er Ditlev evig takknemlig for all den støtte og hjelp vi fikk under kjøp av leilighet og salget av vårt rekkehus. Vi var godt fornøyde med prisen vi fikk leiligheten for, og svært godt fornøyd med prisen vi fikk for rekkehuset. Etter å ha passert 75+ er det ikke en enkel sak verken å kjøpe/ selge en eiendom i dag. Vi ble mange ganger oppgitt når vi fikk tilsendt skjema til elektronisk utfylling, men en telefon til en alltid like positiv, hjelpsom, behagelig, lett tilgjengelig og kunnskapsrik Ditlev reddet oss mer en en gang. Det at han alltid svarte eller ringte raskt tilbake var vi alltid sikre på, selv om det var sent om kvelden eller på en fridag vi ringte. Han var alltid positiv og hjelpsom, og sørget bl.a. for to private visninger før vi kjøpte leiligheten. Han var også veldig kvalitetsbevisst og hjalp oss med klargjøring til visningen. Prospektet så også svært bra ut. En venn av oss som så prospektet uttalte: "Dette huset kunne jeg nesten kjøpt etter bare å ha sett bildene". Han har også vært meget hjelpsom ut over selve den formelle kjøp og salg-prosessen, og skaffet en bod tilgjengelig før vi skulle flytte inn i leiligheten. Han sendte oss også en invitasjon til et førjulstreff for beboerne før vi har flyttet inn. Med sin ærlighet, omtenksomhet, dyktighet, fremtreden og personlighet er han en person som vi uten tvil vil anbefale til alle våre venner som er på jakt etter en svært dyktig megler. Håper han får en avslappende og veldig god juleferie.

— Randi A. Eide og Ole Eide

En stor takk til Ditlev for all bistand ved salg av min bolig på Skjold. Selv om det har vært noen tøffe måneder for salg av bolig har Ditlev stått på og vært utrolig løsningsorientert, og ytt langt over det en kan forvente. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditlev. Mange takk for trygg og god hjelp.

— Trond Cook Tollefsen

Jeg anbefaler Ditlev til alle som skal selge bolig. Ditlev er informativ, åpen, kommunikativ, hjelpsom, ærlig, gir gode råd, alltid blid og tilgjengelig. Absolutt den beste megler, takk for et godt salg 🫶

— Tove Oddekalv

Ditlev er en tryllekunstner. Jeg har brukt han to ganger, først ved salg av fritids eiendom, og nå bolig i et marked som er særdeles krevende. Begge ganger har han solgt etter første visning, med budrunde der det ble solgt over takst i et veldig krevende marked. Ditlev er en empatisk person, som både ser og hører sine kunder. Servicen han gir, hele døgnet, er langt utover hva som en kan forvente. Han er dyktig, han er ærlig, han har samarbeidsegenskaper uten like, han er virkelig en megler som kan faget og han har det lille ekstra. Han har gode samarbeidspartnere, som jeg også opplever som dyktig faglige mennesker. Hele prosessen går knirke fritt. Jeg kan med hånden på hjerte, virkelig anbefale Ditlev 🙂

— Gunn Bjånes

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bergen-Fana
Nydalen 4
190 m2 - 3 soverom
kr 17 990 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Giljavegen 40
171 m2 - 5 soverom
SOLGT
Meny