Ditlev Haukenes

Eiendomsmegler

95 45 10 55

Det å selge boligen sin er ofte en emosjonell prosess for mange. Det er viktig for meg at du som min kunde derfor får gode råd, tilgjengelighet, kontinuerlig oppfølgning og god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. Dette fordi du skal føle deg trygg og ivaretatt hele veien fra vårt første møte til nøklene overleveres til den nye eier. 

Referanser

Fantastisk kundeoppfølging, presis og kjapp. Anbefales!

— Mats Larsen (September 2021)

Jeg anbefaler Ditlev til alle som skal selge bolig. Ditlev er informativ, åpen, kommunikativ, hjelpsom, ærlig, gir gode råd, alltid blid og tilgjengelig. Absolutt den beste megler, takk for et godt salg 🫶

— Tove Oddekalv (2023)

Ditlev er en megler som raskt innbyr til tillit. Han er imøtekommende og vennlig med en stor evne til å sette kundene sine behov og ønsker i fokus. Alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, både på telefon og mail, og han oppleves svært positiv og trygg i alle deler av salgsprosessen. Han har mye kunnskap og erfaring som gjør at det føles trygt med ham som megler. Med ansvar for både kjøp og salg av bolig, er våre erfaringer at Ditlev kan anbefales på det varmeste.

— Alice og Torstein Ljones (2023)

I vårt valg av megler falt valget på Ditlev fordi han hadde en trygg, omgjengelig og profesjonell væremåte. Ditlev er en god megler som hjalp oss å selge boligen vår i et relativt tøft boligmarked. Han har et meget godt øye for detaljer og er flink til å velge produkter/personer som gir boligen et godt utgangspunkt. Vi kan gjerne anbefale Ditlev videre til venner og familie.

— Runar Televik Blaalid og Thea Sætren Sørstrand (2023)

Vil anbefale Ditlev på det varmeste som megler om en skal selge. Han var virkelig på fra første stund til huset mitt ble solgt. Hele tiden tilgjengelig, engasjert og virket genuint interessert i jobben sin og meg som kunde. Hadde gode råd og innspill. Kundeservice av ypperste klasse.

— Arne Lillefosse (2023)

Ditlev gjorde ein flott jobb ved salg av enebolig for oss. Han var frå første møte tillitsvekkande, positiv og hyggelig. Han var alltid tilgjengelig og imøtekomande, og gjorde sitt ytterste for at vi skulle bli fornøgd. Heile prosessen gjekk svært raskt, og prisen han oppnådde var over vår forventning. Vi vil absolutt anbefale Ditlev som meglar ved salg av bolig!

— Ingrid Bratten og Jan Terje Gjøvåg (2023)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Svegane 50
77 m2 - 1 soverom
kr 2 690 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Giljavegen 40
171 m2 - 5 soverom
kr 5 700 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny