Ditlev Haukenes

Eiendomsmegler | Partner

95 45 10 55

Det å selge boligen sin er ofte en emosjonell prosess for mange. Det er viktig for meg at du som min kunde derfor får gode råd, tilgjengelighet, kontinuerlig oppfølgning og god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. Dette fordi du skal føle deg trygg og ivaretatt hele veien fra vårt første møte til nøklene overleveres til den nye eier. 

Referanser

Vi er Ditlev evig takknemlig for all den støtte og hjelp vi fikk under kjøp av leilighet og salget av vårt rekkehus. Vi var godt fornøyde med prisen vi fikk leiligheten for, og svært godt fornøyd med prisen vi fikk for rekkehuset. Etter å ha passert 75+ er det ikke en enkel sak verken å kjøpe/ selge en eiendom i dag. Vi ble mange ganger oppgitt når vi fikk tilsendt skjema til elektronisk utfylling, men en telefon til en alltid like positiv, hjelpsom, behagelig, lett tilgjengelig og kunnskapsrik Ditlev reddet oss mer en en gang. Det at han alltid svarte eller ringte raskt tilbake var vi alltid sikre på, selv om det var sent om kvelden eller på en fridag vi ringte. Han var alltid positiv og hjelpsom, og sørget bl.a. for to private visninger før vi kjøpte leiligheten. Han var også veldig kvalitetsbevisst og hjalp oss med klargjøring til visningen. Prospektet så også svært bra ut. En venn av oss som så prospektet uttalte: "Dette huset kunne jeg nesten kjøpt etter bare å ha sett bildene". Han har også vært meget hjelpsom ut over selve den formelle kjøp og salg-prosessen, og skaffet en bod tilgjengelig før vi skulle flytte inn i leiligheten. Han sendte oss også en invitasjon til et førjulstreff for beboerne før vi har flyttet inn. Med sin ærlighet, omtenksomhet, dyktighet, fremtreden og personlighet er han en person som vi uten tvil vil anbefale til alle våre venner som er på jakt etter en svært dyktig megler. Håper han får en avslappende og veldig god juleferie.

— Randi A. Eide og Ole Eide

En stor takk til Ditlev for all bistand ved salg av min bolig på Skjold. Selv om det har vært noen tøffe måneder for salg av bolig har Ditlev stått på og vært utrolig løsningsorientert, og ytt langt over det en kan forvente. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditlev. Mange takk for trygg og god hjelp.

— Trond Cook Tollefsen

Jeg anbefaler Ditlev til alle som skal selge bolig. Ditlev er informativ, åpen, kommunikativ, hjelpsom, ærlig, gir gode råd, alltid blid og tilgjengelig. Absolutt den beste megler, takk for et godt salg 🫶

— Tove Oddekalv

Ditlev er en tryllekunstner. Jeg har brukt han to ganger, først ved salg av fritids eiendom, og nå bolig i et marked som er særdeles krevende. Begge ganger har han solgt etter første visning, med budrunde der det ble solgt over takst i et veldig krevende marked. Ditlev er en empatisk person, som både ser og hører sine kunder. Servicen han gir, hele døgnet, er langt utover hva som en kan forvente. Han er dyktig, han er ærlig, han har samarbeidsegenskaper uten like, han er virkelig en megler som kan faget og han har det lille ekstra. Han har gode samarbeidspartnere, som jeg også opplever som dyktig faglige mennesker. Hele prosessen går knirke fritt. Jeg kan med hånden på hjerte, virkelig anbefale Ditlev 🙂

— Gunn Bjånes

Ditlev er en megler som raskt innbyr til tillit. Han er imøtekommende og vennlig med en stor evne til å sette kundene sine behov og ønsker i fokus. Alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, både på telefon og mail, og han oppleves svært positiv og trygg i alle deler av salgsprosessen. Han har mye kunnskap og erfaring som gjør at det føles trygt med ham som megler. Med ansvar for både kjøp og salg av bolig, er våre erfaringer at Ditlev kan anbefales på det varmeste.

— Alice og Torstein Ljones

I vårt valg av megler falt valget på Ditlev fordi han hadde en trygg, omgjengelig og profesjonell væremåte. Ditlev er en god megler som hjalp oss å selge boligen vår i et relativt tøft boligmarked. Han har et meget godt øye for detaljer og er flink til å velge produkter/personer som gir boligen et godt utgangspunkt. Vi kan gjerne anbefale Ditlev videre til venner og familie.

— Runar Televik Blaalid og Thea Sætren Sørstrand

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Giljavegen 40
171 m2 - 5 soverom
SOLGT
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Svegane 50
77 m2 - 1 soverom
SOLGT
Meny