Ditlev Haukenes

Eiendomsmeglerfullmektig

95 45 10 55

Det å selge boligen sin er ofte en emosjonell prosess for mange. Det er viktig for meg at du som min kunde derfor får gode råd, tilgjengelighet, kontinuerlig oppfølgning og god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. Dette fordi du skal føle deg trygg og ivaretatt hele veien fra vårt første møte til nøklene overleveres til den nye eier. 

Referanser

Fantastisk kundeoppfølging, presis og kjapp. Anbefales!

— Mats Larsen (September 2021)

Ditlev er en megler som lytter til sine kunders ønsker, og følger disse. Vi har opplevd han som, kommunikativ, informerende, ærlig, kommer med gode råd og innspill, er positiv og blid. En megler vi kan stole på, og som har kundens beste i fokus. Kan varmt anbefale han som megler til salg av din bolig.

— Anita Norheim (2023)

Ditlev har vært en fantastisk megler for oss. Siden vi har hatt dårlig opplevelse med megler før, var det veldig viktig med åpen kommunikasjon, og ærlighet i prosessen. Det fikk vi helt fra start til slutt. Han er smilende, imøtekommende og har sine kunder i fokus. Du merker at han vil det beste for deg, men også for kjøper av boligen. Vi har satt stor pris på samarbeidet, og av oss får han terningkast 6

— Anita Norheim (2023)

Ditlev gjorde en fantastisk jobb med salg av eneboligen min i tider med stadig økende renter. Vi opplevde Ditlev som ærlig, meget sympatisk og ekstremt dyktig megler som det var lett å samarbeide med. Ditlev gjorde et glimrende salg som vi er meget godt fornøyd med. Vi anbefaler han på det sterkeste til andre som skal selge. Vi kommer til å bruke ham igjen ved en annen anledning.

— Jan H. Vallestad og Bente Gjesdal (2023)

Boligsalget med Ditlev som megler gikk etter all forventning. Han var proaktiv og behjelpelig gjennom hele salgsprosessen, alt fra fotoforberedelser, visning og etterarbeid. Han hadde god oppfølging på alle som viste interesse for min leilighet og holdt meg oppdatert underveis. Jeg kan absolutt anbefale Ditlev som din megler!

— Queen (2022)

Ditlev gjor ein fantastisk jobb med salget av min leilighet. Han var alltid tilgjengelig og oppdaterte meg jevnlig iløpet av salsgprosessen. Innsatsen hans for å få solgt boligen var langt over det ein kunne forvente. kan virkelig anbefale å bruke Ditlev som din eiendomsmegler ved dit boligsalg

— Christian Semstrøm (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny