Ditlev Haukenes

Eiendomsmeglerfullmektig

95 45 10 55

Det å selge boligen sin er ofte en emosjonell prosess for mange. Det er viktig for meg at du som min kunde derfor får gode råd, tilgjengelighet, kontinuerlig oppfølgning og god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. Dette fordi du skal føle deg trygg og ivaretatt hele veien fra vårt første møte til nøklene overleveres til den nye eier. 

Referanser

Fantastisk kundeoppfølging, presis og kjapp. Anbefales!

— Mats Larsen (September 2021)

Boligsalget med Ditlev som megler gikk etter all forventning. Han var proaktiv og behjelpelig gjennom hele salgsprosessen, alt fra fotoforberedelser, visning og etterarbeid. Han hadde god oppfølging på alle som viste interesse for min leilighet og holdt meg oppdatert underveis. Jeg kan absolutt anbefale Ditlev som din megler!

— Queen (2022)

Ditlev gjor ein fantastisk jobb med salget av min leilighet. Han var alltid tilgjengelig og oppdaterte meg jevnlig iløpet av salsgprosessen. Innsatsen hans for å få solgt boligen var langt over det ein kunne forvente. kan virkelig anbefale å bruke Ditlev som din eiendomsmegler ved dit boligsalg

— Christian Semstrøm (2022)

En profesjonell, og tillitsfull megler. Utrolig dyktig til å kommunisere, selvom jeg ikke var tilgjengelig så ofte. Ditlev, kommer jeg til å bruke i fremtiden for evt kjøp/salg når den tid kommer seg.

— Duy Thuong Trinh (2022)

Etter en helt elendig og forferdelig kundeopplevelse med en av Bergens mest bekjente eiendomsmeglere, en venninne anbefalte meg Ditlev. Han hjulpet meg fra dag 1 til og med mens han var på ferie. Han gjorde hele prosessen utrolig enkel og solgte leiligheten min over prisantydningen etter første visning. Ditlev var utrolig engasjert og kommunikativ med meg og potensielle kjøpere, noe som gjorde en stor forskjell til salget. Hvis jeg måtte ta valget igjen, ville det vært han uten tvil!

— Loren Munt (2022)

Når vi skulle bestemme oss for megler for salg av vår leilighet var valget enkelt. Ditlev var svært imøtekommende, tilgjengelig, kunnskapsrik og har alle de kvalitetene man ser etter i en god megler.

Salgsprosessen gikk over all forventning og han sørget for en solid pris, i tillegg til prisrekord i sameie vårt! Vi kunne ikke vært mer fornøyd.

Kommer absolutt til å anbefale han videre og dersom vi i fremtiden skal selge noe igjen kommer vi uten tvil til å gå for Ditlev.

— Jarl Bendixen, Christine Gray Høyven (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny