Ditlev Haukenes

Eiendomsmeglerfullmektig

95 45 10 55

Det å selge boligen sin er ofte en emosjonell prosess for mange. Det er viktig for meg at du som min kunde derfor får gode råd, tilgjengelighet, kontinuerlig oppfølgning og god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. Dette fordi du skal føle deg trygg og ivaretatt hele veien fra vårt første møte til nøklene overleveres til den nye eier. 

Referanser

Fantastisk kundeoppfølging, presis og kjapp. Anbefales!

— Mats Larsen (September 2021)

En profesjonell, og tillitsfull megler. Utrolig dyktig til å kommunisere, selvom jeg ikke var tilgjengelig så ofte. Ditlev, kommer jeg til å bruke i fremtiden for evt kjøp/salg når den tid kommer seg.

— Duy Thuong Trinh (2022)

Når eg skulle selge mi leilighet, så falt valget på Ditlev pågrunn av at han gav eit veldig godt førsteinntrykk. Han la fram ein profisjonell presentason, med ein klar strategi for korleis vi skulle gå fram for å gjere eit godt salg. Sidan eg ikkje budde i Bergen, så gav det veldig trygghet å ha Ditlev som tok styringa på ein trygg og god måte. Gjennom salgsprosessen har eg bare fått gode råd som har vore lette å følge. Ditlev har, vil eg seie, levert mykje meir enn kva ein kan forvente av ein meglar. Han har holdt meg oppdatert på alt som har skjedd, og ordna alt som eg har hatt behov for. Han har vore tilgjengelig på telefon og ordna alt rundt salgsprosessen.
Resultatet av råda og innsatsen som Ditlev la ned, vart eit rekord bra salg. Så eg kan ikkje få rost nok den jobben Ditlev har gjort for meg. På terningen så er det seks av seks. Skulle eg ha behov for meglar igjen, så er valget klart. Då går eg for Ditlev igjen 👍👍

— Terje Askevold (2022)

Ditlev solgte min leilighet i 2022, og er unik både som megler og person. Han innehar alle kvalitetene du ønsker fra en eiendomsmegler, men er i tillegg genuin og veldig behagelig. Han strekker seg langt for å skape trygghet og resultat for selger, men opplever at han også gir det samme til eventuelle kjøpere.

For meg opplevdes det som at Ditlev tok like mye stolthet og ga like mye engasjement gjennom hele prosessen av salget, som om det skulle vært hans egen leilighet.
Kommer aldri til å bruke en annen megler enn Ditlev, og anbefaler han på det aller varmeste!

— Christoffer Garvik (2022)

Ditlev har gjort en fantastisk jobb ved salg av min leilighet. Han er alltid tilgjengelig og går den siste milen for for å stille oss i best mulig posisjon ved salg.
Det gode forarbeidet som ble lagt inn av Ditlev gav frukt i form av salgt godt over prisantydning.
Kan anbefale envher selger å nytte seg av Ditlev.

— Knut Selland (2022)

Vi kjøpte enebolig av Ditlev i august 2021. Ditlev hadde svært god kunnskap om boligen og kunne besvare detaljerte spørsmål på stående fot. Han hadde langt mer detaljkunnskap enn vanlig. Det var tydelig at han har satt seg grundig inn i objektet og var derfor meget tillitsvekkende.

Ditlev var fleksibel, tilgjengelig og hjelpsom. Han holdt oss godt informert før og etter visning. Opplevdes som profesjonell til fingerspissene.

Ditlev har også en væremåte som er behagelig for kjøper - kunnskapsrik, oppriktig og serviceinnsilt.

— Andreas og Regine de Lange (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny