Ditlev Haukenes, Eiendomsmegler

Ditlev Haukenes

Eiendomsmeglerfullmektig

95 45 10 55

Det å selge boligen sin er ofte en emosjonell prosess for mange. Det er viktig for meg at du som min kunde derfor får gode råd, tilgjengelighet, kontinuerlig oppfølgning og god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. Dette fordi du skal føle deg trygg og ivaretatt hele veien fra vårt første møte til nøklene overleveres til den nye eier. 

Referanser

Fantastisk kundeoppfølging, presis og kjapp. Anbefales!

— Mats Larsen (September 2021)

Vi kjøpte enebolig av Ditlev i august 2021. Ditlev hadde svært god kunnskap om boligen og kunne besvare detaljerte spørsmål på stående fot. Han hadde langt mer detaljkunnskap enn vanlig. Det var tydelig at han har satt seg grundig inn i objektet og var derfor meget tillitsvekkende.

Ditlev var fleksibel, tilgjengelig og hjelpsom. Han holdt oss godt informert før og etter visning. Opplevdes som profesjonell til fingerspissene.

Ditlev har også en væremåte som er behagelig for kjøper - kunnskapsrik, oppriktig og serviceinnsilt.

— Andreas og Regine de Lange (2021)

Har hatt verdivurdering på hytten vår av Ditlev. En særdeles flott ung mann som strekker seg langt for å gi oss kunder «det lille ekstra» Han kan trygt anbefales .

— Britt Elin og Arvid Førland (2021)

Ditlev mestrer kundekontakt. Han hadde evne til å etablere et svært godt samarbeid fra første stund. Var alltid tilgjengelig og sørget for god informasjonsflyt. Lyttet og tok meg med på avgjørelser. Overlot ingenting til tilfeldigheter, jobbet strategisk med stort engasjement og var villig til å yte det lille ekstra. Det var trygt og godt å ha Ditlev med seg på laget mot salget. Jeg er kjempefornøyd!!!

— Hilde Røed Høgset (2021)

Dyktig, positiv, hjelpsom og effektiv.

— Bjørn Einarsen (2021)

Det har vært en glede å ha Ditlev Haukenes som megler ved salg av boligen min. Han har håndtert prosessen på en profesjonell og tilitsskapene måte. Jeg gir ham mine beste anbefalinger.

— Herman Hovland (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny