Eivinn Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig

413 39 258

Hos meg får du en engasjert, dedikert og sulten eiendomsmegler. Dette er med på å skape merverdi for deg som kunde. 

For å skape merverdi er vi avhengig av å finne den kjøperen som er villig til å betale mest for akkurat din bolig. Med min plan og det genuine ønske om å alltid oppnå best resultat, er det en god investering å velge meg som din eiendomsmegler!

Referanser

Eivinn fikk oppdraget som vår megler, og gjorde salgsprosessen veldig behagelig for oss som selgere. God kommunikasjon og Eivinn som kom med gode innspill gjorde at vi fikk både lagt boligen ut til en god pris, og fikk solgt den for enda litt mer enn dette igjen. Anbefaler absolutt Eivinn videre til venner og kjente som megler.

— Jørgen Christiansen

Jeg valgte Eivinn Bendiksen som min eiendomsmegler da jeg skulle selge min leilighet. Eivinn er påskudd, pålitelig og full av stå-på-vilje. Eivinn jobbet målrettet for å finne ekstra interessenter fra andre salg i nærområdet før annonsering, og stilte opp på privatvisninger morgen og kveld, både hverdag og helg. Annonsen han lagde til min bolig fikk meg nesten til å ombestemme meg - meget bra jobbet. I tillegg fikk vi ny soleklar prisrekord i blokken. Er du usikker på hvilken megler du bør velge kan jeg garantere deg en god prosess om du velger Eivinn Bendiksen.

— Marcus Ullebø

God informasjonsflyt og gode råd. Lett å ha med å gjøre, svarer på kort varsel.

— Snorre Fløysvik

Utrolig dyktig og hyggelig megler! God dialog gjennom hele salgsprosessen og veldig fornøyd med salget.
Kan absolutt anbefale Eivinn!

— Karen Eiane

Eivinn bidro til en meget kjapp og ryddig salgsprosess for leiligheten vår. Den lå i markedet i tre dager og ble solgt til en god pris. Vi satt ekstrem pris på at han alltid var tilgjengelig dersom vi hadde noen spørsmål. En engasjert megler som vi gjerne anbefaler videre.

— Malin Lie

Eivinn ga oss hyggelig og profesjonell oppfølging gjennom alle stadier av salgsprosessen. Vi satte også stor pris på at han alltid var tilgjengelig for å avklare spørsmål som dukket opp underveis. En megler som ga oss det lille ekstra og leverte en veldig bra pris.

— Joachim Losnedal Tonning

Boliger jeg har til salgs nå

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny