Eivinn Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig

413 39 258

Hos meg får du en engasjert, dedikert og sulten eiendomsmegler. Dette er med på å skape merverdi for deg som kunde. 

For å skape merverdi er vi avhengig av å finne den kjøperen som er villig til å betale mest for akkurat din bolig. Med min plan og det genuine ønske om å alltid oppnå best resultat, er det en god investering å velge meg som din eiendomsmegler!

Referanser

God informasjonsflyt og gode råd. Lett å ha med å gjøre, svarer på kort varsel.

— Snorre Fløysvik (2023)

Eivinn fikk oppdraget som vår megler, og gjorde salgsprosessen veldig behagelig for oss som selgere. God kommunikasjon og Eivinn som kom med gode innspill gjorde at vi fikk både lagt boligen ut til en god pris, og fikk solgt den for enda litt mer enn dette igjen. Anbefaler absolutt Eivinn videre til venner og kjente som megler.

— Jørgen Christiansen (2023)

Jeg valgte Eivinn Bendiksen som min eiendomsmegler da jeg skulle selge min leilighet. Eivinn er påskudd, pålitelig og full av stå-på-vilje. Eivinn jobbet målrettet for å finne ekstra interessenter fra andre salg i nærområdet før annonsering, og stilte opp på privatvisninger morgen og kveld, både hverdag og helg. Annonsen han lagde til min bolig fikk meg nesten til å ombestemme meg - meget bra jobbet. I tillegg fikk vi ny soleklar prisrekord i blokken. Er du usikker på hvilken megler du bør velge kan jeg garantere deg en god prosess om du velger Eivinn Bendiksen.

— Marcus Ullebø (2023)

Utrolig dyktig og hyggelig megler! God dialog gjennom hele salgsprosessen og veldig fornøyd med salget.
Kan absolutt anbefale Eivinn!

— Karen Eiane (2023)

Eivinn bidro til en meget kjapp og ryddig salgsprosess for leiligheten vår. Den lå i markedet i tre dager og ble solgt til en god pris. Vi satt ekstrem pris på at han alltid var tilgjengelig dersom vi hadde noen spørsmål. En engasjert megler som vi gjerne anbefaler videre.

— Malin Lie (2022)

Eivinn sørget for viktig trygghet og profesjonalitet i alle ledd av boligsalgsprosessen. Han er en engasjert, omtenksom og kunnskapsrik person som gir det lille ekstra for kunden. Vi er veldig fornøyd med innsatsen og ikke minst RESULTATET Eivinn og resten av temaet i Kaland & Partners leverte i forbindelse med salg av vår bolig. Eivinn kan varmt anbefales som din neste megler.

— Olav Martin Sørensen (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Fyllingsdalen
Brinken 4
122 m2 - 4 soverom
SOLGT
Meny