Glenn Thomassen Rasch

Eiendomsmegler

46 54 44 49

Jeg er opptatt av å gi kundene mine det «lille ekstra». Med 15 års erfaring fra inn- og utlandsmegling gir jeg deg de beste rådene om kjøp og salg av bolig. Jeg liker å være aktiv på fritiden, og bruker den til fjellturer, ski og golf når jeg har mulighet. Dette gir meg det lille ekstra av energi til å stå på for deg som kunde, døgnet rundt!

Referanser

Glenn er den beste megleren ever! Og han er en flott person! Med gode egenskaper som ærlighet, redelighet, optimisme, realisme og et pågangsmot og arbeidsinnsats det står respekt av. Heldigvis slipper vi å tenke på hvilken megler man skal bruke neste gang.

— Bente Brødholt (2021)

Vurdere du og selge bolig vil jeg anbefale Glenn på det varmeste. Han sitter med masse kunnskap og utrolig flink til og videreformidle. Du er trygg på at du får det du betaler for pluss litt til. Han står på før, under og etter salget. Du føler deg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Privatvisning og alt av kommunikasjon tok han seg av når han solgte for meg.

— Eirik Iversen (2021)

Glenn er en stødig og engasjert person. Han er topp engasjert og god støttespiller gjennom hele salgsprosessen. Alltid tilgjengelig på telefon, positiv, glad og løsningsorientert. Glenn hadde gode tips og ideer om hvordan leiligheten skulle presenteres, som igjen gjorde at vi fikk solgt til godt over prisantydning og våre forventninger. Vi har og vil absolutt fortsette med å anbefale Glenn videre til venner og bekjente.

— Storfornøyd kunde – Jørn Davidsen (2021)

I forbindelse med salg av min leilighet i Bergen bistod Glenn Thomassen Rasch meg med alt det administrative. Han utførte alt fra annonsering, visning, overførsel, til kjøpesum stod registret på konto. Det ble vist profesjonell service til fingerspissene fra A-Å. Jeg vil på det sterkeste kunne anbefale Glenn Thomassen Rasch til å gi sin bistand ved salg/formidling av eiendom. Stikkord: Representativ, autorisert utdannelse og meget god service og oppfølgingsevne.

— Rune Rasmussen (2021)

Hadde flere meglere på befaring før vi skulle selge. Valgte Glenn fordi han var hyggelig og hadde en positiv utstråling. Salget gikk veldig bra. Finnes ingen ting å klage på. Anbefales.

— Lennart Haaland (2021)

Veldig profesjonell, gir trygghet, kommer med gode råd! Veldig fornøyd, en megler som sørger for at kundene blir fornøyd!

— Martine Teige (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny