Glenn Thomassen Rasch

Eiendomsmegler

46 54 44 49

Jeg er opptatt av å gi kundene mine det «lille ekstra». Med 15 års erfaring fra inn- og utlandsmegling gir jeg deg de beste rådene om kjøp og salg av bolig. Jeg liker å være aktiv på fritiden, og bruker den til fjellturer, ski og golf når jeg har mulighet. Dette gir meg det lille ekstra av energi til å stå på for deg som kunde, døgnet rundt!

Referanser

Glenn Thomassen Rasch: Han satte riktig prisvurdering av boligen. han var veldig imøtekommende under veis og fulgte han tett opp. Solgte boligen på første visning langt over prisantydning. Jeg kan anbefale ham på det varmeste! Meget fornøyd!

— Elin Hauge (2022)

Kontaktet Glenn etter en lengre periode hvor jeg hadde vurdert å selge boligen min. Glenn kom innom til befaring og fremsto med en gang som en eiendomsmegler med god erfaring. Har fått veldig god hjelp gjennom hele prosessen, da dette var min første bolig. At budrunden gikk over all forventning er selvfølgelig en enorm bonus.
Har også anbefalt Glenn videre til venner som også har fått god hjelp med sine salg!
Takker Glenn for fantastisk hjelp, og har med det funnet min eiendomsmegler!

— Emil Vetter (2022)

Glenn solgte en hytte for oss på Fyllingsnes våren 2022. Etter vurdering opp mot andre meglere gjorde Glenn det beste inntrykk med sin entusiasme og positivitet over oppgaven. Vi ble ikke skuffet. I hele prosessen har Glenn vært "på" med nærmest daglige oppdateringer og vist en servicevilje utenom det vanlige. Glenn har også en veldig behagelig framtoning, som også kommer godt med i møte med kjøpere. Til tross for noe lunken interesse fra markedet og et litt spesielt salgsobjekt, klarte Glenn å jobbe godt med de få interessentene og oppnådde en god salgssum som oversteg våre initielle forventninger. Anbefales på det varmeste.

— Sigurd Andre Lund og Marianne Qvigstad (2022)

Glenn gjorde en fantastisk jobb med salget av vår leilighet! Ærlig og profesjonell gjennom hele salgsprosessen. Som førstegangs selgere, var vi litt usikre og skeptiske, men det kan jeg med hånden på hjerte si at forsvant når vi pratet med Glenn. Ikke minst solgte vi til godt over verdivurdering, som aldri er feil! Ved neste salg ved vi hvem vi skal kontakte!

— Marius Bølstad (2022)

Hvis du lurer på hvilken megler du/dere skal velge behøver dere ikke lete lenger. Glenn følger deg gjennom hele prosessen, sørger for at alt blir gjort riktig, og kommer med gode tips.

Glenn følger opp mulige budgivere og jobber hardt for å sørge for at selger og kjøper blir fornøyd med høyest mulig salgspris. Min erfaring med Glenn som min megler er eksepsjonell.

Ikke let lenger, men velg Glenn som din megler. Du kommer ikke til å angre, det gjør i hvert fall ikke jeg.

— Truls Bache (2022)

Glenn er en superstjerne av en megler.
Han er alltid tilgjengelig, tydelig og punktlig og med et glimt i øyet. Han setter krav til selger, og er tydelig på hva som skal til for å få best mulig pris for din bolig! Med hans veiledning solgte vi for 200 000,- over takst på én privatvisning. Vi hadde valgt han igjen på ett sekund!

— Jon Erik Kvåle Øien (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny