Kristoffer Mjøs

Daglig leder Vestland / Partner / Eiendomsmegler

48 88 84 06

Jeg er lidenskapelig opptatt av fornøyde kunder og strekker meg langt for å overgå både egne og kunders forventninger. Jeg er stolt av å levere et produkt fra øverste hylle med kvalitet i alle ledd, noe som resulterer i høyest mulig salgspris. Med over 12 års erfaring fra bransjen, flere hundre boligsalg og tidligere stilling som fagansvarlig, har jeg høy faglig kompetanse og bred erfaring som gir deg en trygg og effektiv salgsprosess!

Referanser

Kristoffer har vært en fantastisk megler. Imøtekommende og ryddig gjennom hele prosessen. En trygg og faglig megler med et godt smil. Han anbefales.

— Berit/Gunnar Seilen (Salg mars 2022)

Jeg var aldri i tvil om hvilken eiendomsmegler jeg skulle velge når jeg bestemte meg for å selge min enebolig. Kristoffer Mjøs ved Kaland & Partners stod fram som et utmerket valg. Han var tidligere kjent for hans behagelig vesen og profesjonalitet. Jeg har nå opplevd han som en eiendomsmegler som lyttet, var samarbeidsvillig og i stand til å gi godt råd underveis. Under salgsprosessen holdt han meg løpende orientert og og sørget for at alt var lagt til rette uten at jeg måtte engasjere meg mer enn nødvendig. Kristoffer holdt det han lovte og tilslutt vil jeg si at vi blir mer enn fornøyd med resultatet når huset ble solgt. Jeg kunne ikke har valgt en bedre eiendomsmegler og vil absolutt anbefale han videre hvis noen vil velge rette person som eiendomsmegler når de skal selge sin bolig.

— Wycliffe Richard Sookermany (Mars 2022)

Vi har nylig solgt boligen vår, med utmerket hjelp fra Kristoffer Mjøs. Vi opplevde Kristoffer som en hyggelig og strukturert person. Fra første møte fikk vi umiddelbart tillit til at han var den rette megleren for oss. Hele salgsprosessen var profesjonell og velorganisert, og vi var fortløpende involvert i beslutningsprosessene. Kristoffer gjorden en meget god innsats i budrunden, og bidro til at vi fikk en god pris for boligen vår. Vi vil trygt anbefale Kristoffer når du skal selge bolig.
Bente og Steinar (2022).

— Bente og Steinar Knoph (Mars 2022)

Etter å ha opplevd Kristoffer da jeg skulle kjøpe bolig var jeg ikke i tvil om hvilken megler jeg ville bruke da jeg skulle selge. Kristoffer har alt du ser etter i en megler - og litt til. Man merker fort at han har mange års erfaring, og jeg har opplevd han som en profesjonell, kompetent og engasjert megler man virkelig kan stole på. Samarbeid, oppfølging og service har vært langt over hva man kan forvente, og med Kristoffer på laget kan man føle seg trygg under hele prosessen. Jeg vil gi mine beste anbefalinger!

— Herman Stengrimsen (Juni 2022)

Kristoffer er en dyktig og profesjonell megler som er lett å samarbeide med. Vi fant fort tonen og hadde en god kjemi. Han var tilgjengelig når jeg trengte det, og alltid med faglig profesjonalitet, men samtidig med glimt i øye.

Hans kunnskap og brede erfaring gjorde at jeg var komfortabel hele veien.

Kan anbefales til alle som er på "jakt etter det lille ekstra" hva gjelder dyktige eiendomsmeglere.

— Audun Arne Ingvartsen (April - 2022)

Dette er andre gang vi benytter oss av Kristoffer Mjøs og med hånden på hjertet kan vi si at vi er utrolig fornøyd med hele prossesen,mer imøtekommende og tilgjengelig megler skal man lete lenge etter ( tror ikke du finner ) Skulle vi komme dit at vi trenger en megler igjen,ja da er valget enkelt for oss…
Vi vil på det varmeste anbefale han om du er selger eller kjøper…

— Anita og Åge Stegelvik (21/07 2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Sentrum
Heien 16
65 m2 - 2 soverom
SOLGT
Meny