Kristoffer Mjøs

Daglig leder Vestland / Partner / Eiendomsmegler

48 88 84 06

Jeg er lidenskapelig opptatt av fornøyde kunder og strekker meg langt for å overgå både egne og kunders forventninger. Jeg er stolt av å levere et produkt fra øverste hylle med kvalitet i alle ledd, noe som resulterer i høyest mulig salgspris. Med over 12 års erfaring fra bransjen, flere hundre boligsalg og tidligere stilling som fagansvarlig, har jeg høy faglig kompetanse og bred erfaring som gir deg en trygg og effektiv salgsprosess!

Referanser

Etter å ha møtt Kristoffer på visning visste jeg at jeg fikk en engasjert og dedikert megler når jeg valgte han til salget. Kristoffer er profesjonell, effektiv og lett å kommunisere med. Både klargjøring, visning og budrunde ble gjennomført på en ryddig måte, og jeg som selger følte meg veldig godt ivaretatt hele veien. Kristoffer anbefales på det varmeste!

— Christine Kongsvik

Kristoffer er svært dyktig i det han driver med, samt er han en behagelig person som ivaretar rollen som megler særdeles godt. Vi fikk en veldig bra oppfølging av vårt salg, og han var alltid tilgjengelig med en positiv innstilling. Han gjennomførte salget for oss på en eksemplarisk måte, mye takket være hans fleksibilitet og viljen til å levere på oppgaven. Vi er svært takknemlige og gir Kristoffer de beste anbefalinger.

— Frode Jenssen

Med Kristoffer får man en megler som har lang erfaring, smittende energi og et strålende humør. Vi har opplevd en effektiv og god prosess der vi har fått tett oppfølgning, tydelig informasjon og et flott resultat. Kristoffer anbefales på det sterkeste!

— Eivind Valestrand

Valget på at Kristoffer skulle selge leiligheten min var enkelt. Han er ryddig, kommuniserer godt fra start til slutt og yter det lille ekstra for at prosessen går så bra som mulig. Dette er andre gang. Anbefaler Kristoffer på det sterkeste.

— Dag Bakke

Ble først kjent med Kristoffer Mjøs som megler når jeg kjøpte bolig noen år tilbake, og opplevde han i kjøpsprosessen som en trygg, erfaren og veldig engasjert megler. Var derfor lite tvil om hvem jeg ønsket som megler til salg av boligen min. Som megler er Kristoffer genuint ekte! Han fremstår som meget erfaren, kommer med gode råd underveis, er lett å samarbeide med og man føler seg godt ivaretatt og trygg gjennom hele salgsprosessen. Dette må være en av byens beste meglere, uten tvil! Vil på det varmeste anbefale Kristoffer som megler.

— Elisabeth Johannessen

Kristoffer er en veldig behagelig og fin fyr å bruke! Vi er super fornøyd med jobben han har gjort med salg av leiligheten våres! Og absolutt en som blir brukt videre fra oss! Vi hadde inne mange meglere før vi bestemte oss for hvilken vi skulle bruke, og var aldri i tvil på hvem vi skulle velge! Imøtekommende og glad person!
10/10

— Martin Igelkjøn

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Sentrum
Heien 16
65 m2 - 2 soverom
SOLGT
Meny