Lars Thorsnes Lefdal

Eiendomsmeglerfullmektig

94 03 99 54

Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Min salgsprosess er nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene.

Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Eg er meget fornøgd med prosessen før, under og etter salg. Lars gav god oppfølging, var alltid tilgjengelig og hadde alltid svar. Han var eineståande gjennom heile salgsprosessen. Eg som selgar følte meg både sett og høyrt, noko som var både godt og viktig for meg i ein hektisk periode. Lars sørga for både privatvisningar og fellesvisning - OG leiligheita vart solgt over prisantydning etter første visning. Kunne ikkje vore meir fornøgd!

— Karianne Kvam Gurvin

Verdivurderingen var, uavhengig av resultat, en veldig kjekk opplevelse. Han tok seg god tid til å sette seg ned med oss for en prat. Ut i fra det vi erfarte virket det som at vedkommende var grundig i sitt arbeid både profesjonelt og på et personlig nivå! Er ikke i tvil hvem jeg skal bruke når vi skal selge.

— Øyvind Lad

God service og oppfølging! Anbefaler Lars på det varmeste.

— Anders Walaker

Meget godt levert arbeid. Serviceinnstilt og yter ekstra for en god kundeopplevelse.

— Endre Bø

Meget god service, hjelpsom med alt. Anbefaler Lars Lefdal til alle.

— Tobias Stølsvik Klepp

Effektivt, smidig og profft!

— Sven Arne Lilletvedt

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Marken 8
128 m2
kr 5 990 000
Bergen-Fana
Tunvegen 8
227 m2 - 3 soverom
kr 9 990 000

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Sentrum
Nyhavn 8B
51 m2 - 1 soverom
SOLGT
Meny