Marcus Ullebø

Jurist | Eiendomsmeglerfullmektig

484 35 484

En god megler selger boligen din slik han ville solgt sin egen. Jeg er lidenskapelig opptatt av salg og oppfølgning, og som jurist sørger jeg for at handelen går trygt for seg.

Min oppgave er å finne den kjøperen som er villig til å betale mest for din bolig. Alle meglere er forskjellige, og små marginer kan utgjøre store summer. Ta et møte med meg og opplev forskjellen.

Referanser

Vi fikk solgt leiligheten vår takket være Marcus Ullebø. Ærlig og hjelpsom eiendomsmegler som hjalp oss med å få det vi ønsket. Alltid i godt humør og alltid tilgjengelig for å svare på det vi lurte på. Anbefales på det sterkeste.

— May-Iren R. Mykkeltvedt (2023)

Marcus har vært en faglig dyktig og positiv megler fra befaring til boligen ble solgt. Han har komt med gode forslag under hele salget. Han er svart fleksibel og gjør alt at jeg kunne kjenne meg trygg på salgsprosessen. Megleren som jeg kan anbefale på den sterkeste! Takk for samarbeidet 🙂

— Katarzyna Szwed (2023)

At valget vårt falt på Marcus har vi ikke angret på. Da vi bor på Østlandet var det spesielt viktig at vi fant «vår» mann som kunne bidra med det lille ekstra. Marcus er dyktig, positiv, god å samarbeide med, har pågangsmot og glimt i øyet.
Vi tviler ikke på at vi vil benytte han ved en senere anledning.

— Solveig og Jan Sundt (2022)

Jeg valgte Marcus og var strålende fornøyd. Marcus er serviceinnstilt, dyktig og alltid ekstremt positiv. Han har alltid gått ett skritt lenger enn hva som strengt talt er nødvendig for å hjelpe med salg av boligen. I tillegg kom Marcus med smarte løsninger for hvordan å øke boligens verdi, på en lite tidkrevende måte. Jeg ville valgt Marcus igjen. Det er helt tydelig at Marcus Ullebø er en dyktig eiendomsmegler, og jeg anbefaler ham på det sterkeste.

— Henrik Lyngvær Ramstad (2022)

Vi valgte Marcus da vi skulle selge vår bolig, og vi har vært kjempefornøyd med jobben han gjorde. Han var aktiv gjennom hele prosessen, og fulgte opp alle aspekter av salget på en eksemplarisk måte, og med godt resultat

— Øyvind Eide, Alette Viken (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

Alver - Lindås
Klubben 80
245 m2 - 4 soverom
kr 6 690 000
Bergen-Arna
Plytten 24
267 m2 - 4 soverom
kr 4 500 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny