Miriam Brekke

Eiendomsmegler

48 88 84 05

Det å selge bolig vil ofte være en følelsesmessig prosess for mange, og det viktigste for meg er at du som min kunde skal føle deg trygg og ivaretatt. Jeg følger deg gjennom hele salgsprosessen, slik at du er sikret den beste oppfølging og rådgiving hele veien. Din bolig er unik – for meg er det viktig å fokusere på et grundig forarbeid og gjennomføring, slik at vi sammen kan vise boligen din fra sin beste side. Mitt mål er at du skal få høyest mulig pris for din bolig, – og at både du og kjøper er fornøyd. Du som ønsker en megler som er tilgjengelig, smilende og utadvendt – kontakt meg.

Referanser

Vennlig, blid, serviceinnstillt og alltid tilgjengelig for innspill og råd.

— Svein (2019)

Veldig fornøyd med alt Miriam har gjort for oss i hele salgsprosessen. Hun er en dyktig megler som følger opp og er en god pågangsdriver. Kan absolutt anbefale henne! 🙂

— Fredrik Degerman og Silje Ydse (2019)

Svært fornøyd med Miriam Brekke som sto på med god hjelp og veiledning. Leiligheten ble solgt og alt ordnet på kort tid .

— Eldbjørg (2018)

Da vi solgte boligen vår valgte vi Miriam som vår megler, og det angrer vi ikke på! Hun var tilgjengelig og behjelpelig fra første stund, og tok seg alltid tid til både å lytte til oss og komme med gode råd gjennom hele prosessen. Miriam er en veldig hyggelig og dyktig megler som vi mer enn gjerne anbefaler videre til andre som skal selge sin bolig.

— Renate (2018)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Sentrum
Nyhavn 8B
71 m2 - 2 soverom
SOLGT
Meny