Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10

Jeg opptrer alltid ryddig ovenfor både kjøper og selger og for meg er service er en utrolig viktig faktor. Min portefølje består i hovedsak av eneboliger, men jeg selger også mye leiligheter/ rekkehus og har prisrekord i flere borettslag i Bergensområdet. På fritiden liker jeg å dykke, spille poker eller brettspill med venner, samt at jeg nok er en av de mest fotballinteresserte i Kaland & Partners.

Referanser

Jeg opplevde Morten som en svært dyktig, engasjert og profesjonell megler under salg av min bolig. Han var imøtekommende og tilgjengelig ved behov. Jeg følte meg trygg med Morten som megler og vil bruke han igjen ved en senere anledning!

— Carina McCourt

Jeg kan virkelig anbefale Morten Lie som din eiendomsmekler. Morten er en profesjonell og dyktig mekler, som tar seg av alt som har med salget å gjøre. En skikkelig fin fyr med utstråling, som gir tillit. Anbefales som din neste eiendomsmekler. Hilsen en superfornøyd kunde

— Veronica Andersen

Jeg er svært fornøyd med jobben megler Morten Lie utførte i forbindelse med salg av min leilighet. Hele prosessen ble utført ryddig og punktlig fra start til slutt. Morten Lie er dyktig i faget sitt, i tillegg til å være en svært positiv og hyggelig person å forholde seg til. Jeg opplevde å bli godt ivaretatt i den krevende prosessen det er å skulle selge en bolig. Jeg gir han mine beste anbefalinger.

— Sigrunn Helen Sæle

Morten er veldig åpen og ærlig. Jeg hadde god erfaring med å samarbeide med han. Alltid blid og imøtekommende. Han ga meg god og positiv støtte da jeg opplevde at salget av boligen ble vanskelig. Alltid tilgjengelig når det var behov å ta en prat om salget. En dyktig megler som står på for sine klienter.

— Shahnaz Fadaie

Vi har vært meget fornøyd med Morten som vår megler. Han har vært alltid tilgjengelig for våre spørsmål og kom tilbake med raske svar. Vi har fått god informasjon og oppfølging gjennom hele salgs og kjøpsprosessen vil absolutt anbefale Morten som megler til andre som skal selge sin bolig.

— Robert Valdersnes Johansen/Cristina Oroian

Jeg er svært fornøyd med gjenomføringen av salget av min hytte i Bergsdalen, Vaksdal. Både service, kommunikasjon med megler, oppnådd salgspris, oppgjør og oppfølging av kjøper ble utført profesjonelt og helt uten komplikasjoner. Morten Lie er tydeligvis en dyktig megler jeg kan anbefale. Thorolf A. Braaten.

— Thorolf A. Braaten

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny