Morten Lie

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

48 88 84 10

Jeg opptrer alltid ryddig ovenfor både kjøper og selger og for meg er service er en utrolig viktig faktor. Min portefølje består i hovedsak av eneboliger, men jeg selger også mye leiligheter/ rekkehus og har prisrekord i flere borettslag i Bergensområdet. På fritiden liker jeg å dykke, spille poker eller brettspill med venner, samt at jeg nok er en av de mest fotballinteresserte i Kaland & Partners.

Referanser

Morten viste stort engasjement i hele salgsprosessen, og han hadde hele tiden gode ideer om hvordan boligen skulle presenteres. Han er opptatt av detaljer uten å bli detaljstyrende. Fleksibel , godt humør og lett å forholde seg til. Kan varmt anbefales!

— Nikolai Ulseth (2020)

Veldig fornøyd med Morten. Alltid tilgjengelig på telefon, positiv og løsningsorientert. Leiligheten ble solgt etter første visning og over takst.

— Kari Aarsæther (2020)

Takket være en dyktig megler ble huset solgt, til en akseptabel pris, til tross for et noe «labert» marked pga Coronoavirus. Morten Lie er dyktig. Han er en fantastisk person, som med sin dyktighet i faget, og sin behagelige måte å opptre på, gjorde meg trygg på at salgsoppdraget var i de beste hender. Han var lett tilgjengelig, og jeg fikk god informasjon gjennom hele prosessen, og han «var på» nesten 24/7! Morten ble meg anbefalt av andre, som har brukt han som megler. Til i første omgang til verdivurdering av eiendommen, og senere som megler, og det vil bli anbefalt videre til andre. Riktig mann til riktig jobb!

— Edith Berglie (2020)

Takk for en trygg og problemfri gjennomføring av salgsprosessen. Vi opplevde en megler som var kunnskapsrik og realistisk optimist som det var enkelt å få tillit til. Vi ble alltid møtt med godt humør og han var alltid tilgjengelig med gode råd underveis.

— Steinar og Anne Torset (2020)

Svært fornøyd med Morten i forbindelse med salg av leilighet i Lyngfaret. Kom med gode råd og hadde alltid tid til oss. Kan absolutt anbefale Morten. Har brukt han to ganger, hvis det skulle bli ein tredje gang veit vi kor vi skal gå.

— Norunn Kvam (2019)

Veldig godt fornøyd med Morten! Holdt oppe humør og troen på salg selv om det var litt lite oppmøte på enkelte visninger. Ryddig og profesjonell, anbefales👍🏻

— Øystein Olsen (2019)

Boliger jeg har til salgs nå

Øygarden
Osundet
kr 2 095 000 - kr 3 690 000

De siste boligene jeg har solgt

Øygarden - Sund
Voa 10
148 m2 - 4 soverom
SOLGT
Meny