Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10

Jeg opptrer alltid ryddig ovenfor både kjøper og selger og for meg er service er en utrolig viktig faktor. Min portefølje består i hovedsak av eneboliger, men jeg selger også mye leiligheter/ rekkehus og har prisrekord i flere borettslag i Bergensområdet. På fritiden liker jeg å dykke, spille poker eller brettspill med venner, samt at jeg nok er en av de mest fotballinteresserte i Kaland & Partners.

Referanser

Jeg er svært fornøyd med gjenomføringen av salget av min hytte i Bergsdalen, Vaksdal. Både service, kommunikasjon med megler, oppnådd salgspris, oppgjør og oppfølging av kjøper ble utført profesjonelt og helt uten komplikasjoner. Morten Lie er tydeligvis en dyktig megler jeg kan anbefale. Thorolf A. Braaten.

— Thorolf A. Braaten (Juni 2022)

Morten er en dyktig selger. Han gir av seg selv og fremstår imøtekommende. Vil absolutt anbefale å velge Morten om du skal selge din bolig.

— Julie Andersen (2023)

Enkel og grei å ha med å gjøre 🙂

— Mathias Næss (2023)

Kunne ikke ha valgt en bedre megler. Uansett om vi hadde fått solgt eller ikke så var vi hele tiden meget fornøyd, hyggelig, blid og hjelpsom kar. Fikk svar på det vi lurte omtrent med en eneste gang uansett tidlig eller seint på døgnet. Vi fikk i tillegg solgt etter første visning og tilogmed til prisanntydning!, ennå jeg var litt i tvil og foreslo salg til en lavere sum, men neida, Morten likte ikke å selge under prisanntydning😊 Her var det 100% levering!! Har allerede annbefalt deg videre til andre. Ti av ti poeng fra oss🤩

— Trond Eraker (2023)

Vi har vært meget fornøyd med Morten som vår megler. Han har vært alltid tilgjengelig for våre spørsmål og kom tilbake med raske svar. Vi har fått god informasjon og oppfølging gjennom hele salgs og kjøpsprosessen vil absolutt anbefale Morten som megler til andre som skal selge sin bolig.

— Robert Valdersnes Johansen/Cristina Oroian (2023)

Helt ærlig så er jeg veldig fornøyd med Morten som megler, og det gjelder ved salg av forrige bolig også👌🏼 Han kommer med gode tips og løsninger mtp stylist, pakkeløsninger, og hvordan/når man angriper markedet med annonser. En smart strateg som ved iskald beregning har solgt begge boligene våre etter 1 visning! Ikke bare er han dyktig, men han er også et genuint godt menneske, hyggelig, og møter oss med varme og sjarm.

— Jostein Ytrestøyl (2023)

Boliger jeg har til salgs nå

Øygarden
Osundet
kr 2 490 000 - kr 3 690 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny