Oda Kristine Eidissen

Jurist | Eiendomsmeglerfullmektig

488 88 428

Det viktigste for meg er at mine kunder føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Ved å velge meg som megler kan du være sikker på at du har valgt en megler som har enorm respekt for tillitten du har gitt meg. Som en takk jobber jeg hardt og målrettet for å berike deg med en trygg prosess og et optimalt resultat.

Referanser

Svært godt fornøyd med forberedelse, gjennomføring og salg av vår bolig. Vi fikk tydelige og gode råd for å forberede leilighet før foto og visning. Trygg veiledning på prisantydning og entusiastisk og profesjonell gjennomføring av budrunde og salg. Strålende fornøyd med Benjamin og Oda hos Kaland.

— Eva Hille (2021)

Solgte boligen min i Bergen og brukte Oda som megler. Jeg valgte henne etter et møte med tre meglerfirmaer, da hun virket veldig ivrig og hadde en god plan for salget. Hun svarer på alle spørsmål, til alle tider og det har vært en svært lav terskel for å kontakte henne. Salget gikk over all forventning og jeg anbefaler henne på det sterkeste!

— Ingvild Schiøtz Østbye (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny