Oda Kristine Eidissen

Jurist | Eiendomsmeglerfullmektig

488 88 428

Det viktigste for meg er at mine kunder føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Ved å velge meg som megler kan du være sikker på at du har valgt en megler som har enorm respekt for tillitten du har gitt meg. Som en takk jobber jeg hardt og målrettet for å berike deg med en trygg prosess og et optimalt resultat.

Referanser

Jeg søkte etter megler på eiendomsmegler.no da jeg skulle selge leiligheten min. Oda var den første som svarte, jeg snakket med et par andre men valgte Oda fordi hun både virket tillitsvekkende og grei. Det var et veldig godt valg, jeg er svært fornøyd med både prosessen og salget. Ryddig og effektivt, flott presentasjon og godt salg !

— Leikny Haga Indergaard (2022)

Oda er en dyktig og engasjert megler som har stålkontroll fra start til slutt. Hun tok mine ønsker og innspill på alvor og ga gode råd underveis. Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Oda som megler.

— Lise Østgård (2022)

Jeg fikk fra starten av et veldig godt inntrykk av Oda, og hvordan hun la frem salgsprosessen. Hun har vært lett tilgjengelig og til stor hjelp under hele prosessen, og har tatt hensyn til ønskene mine. Jeg kan virkelig anbefale å velge Oda som megler ved salg av leilighet!

— Amanda Hopen (2022)

We took selling our house very seriously. I interviewed 7 different real estate agents, and right from the start when I met her I knew Oda was the right fit.

With her structured approach, detailed research, attention to detail as well as active listening, Oda was who I was looking for.

Some agents are a little too aggressive, or arrogant, in general the profession can have a bad reputation, but Oda is professional and kind.

She asked questions, noticed details, and got many people in for viewings of the house. We are very satisfied with the sale and can highly recommend Oda.

— Katherine Widomski (2022)

Svært godt fornøyd med forberedelse, gjennomføring og salg av vår bolig. Vi fikk tydelige og gode råd for å forberede leilighet før foto og visning. Trygg veiledning på prisantydning og entusiastisk og profesjonell gjennomføring av budrunde og salg. Strålende fornøyd med Benjamin og Oda hos Kaland.

— Eva Hille (2021)

Salget gikk raskt og effektivt og jeg fikk solgt til prisantydning kort tid etter visning. Hun holdt flere privatvisninger som en selvfølge, og er profesjonell, hyggelig og positiv.
Jeg vil absolutt anbefale Oda Kristine Eidissen til andre som skal selge leilighet.

— Maria Annette Mellum (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny