Oda Kristine Eidissen

Jurist | Eiendomsmegler

488 88 428

Det viktigste for meg er at mine kunder føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Ved å velge meg som megler kan du være sikker på at du har valgt en megler som har enorm respekt for tillitten du har gitt meg. Som en takk jobber jeg hardt og målrettet for å berike deg med en trygg prosess og et optimalt resultat.

Referanser

Jeg søkte etter megler på eiendomsmegler.no da jeg skulle selge leiligheten min. Oda var den første som svarte, jeg snakket med et par andre men valgte Oda fordi hun både virket tillitsvekkende og grei. Det var et veldig godt valg, jeg er svært fornøyd med både prosessen og salget. Ryddig og effektivt, flott presentasjon og godt salg !

— Leikny Haga Indergaard (2022)

Oda er en dyktig og engasjert megler som har stålkontroll fra start til slutt. Hun tok mine ønsker og innspill på alvor og ga gode råd underveis. Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Oda som megler.

— Lise Østgård (2022)

Vi valgte Oda som megler fordi vi fikk henne anbefalt av ei venninne som kjenner bransjen godt. Det har vi ikke angret på. Fra første samtale har Oda vært tilgjengelige for oss og svart på alle spørsmål som har dukket opp. Det har vært en stor trygghet å ha en megler man stoler på og som kunne hjelpe oss litt ekstra ettersom vi flyttet fra byen underveis i prosessen. Vi kan varmt anbefale Oda videre!

— Astrid Aaker og Christoffer Askeland (2022)

Jeg kontaktet megler Oda da jeg skulle selge leiligheten min fordi hun gjorde en super jobb da hun solgte rekkehuset til min datter og svigersønn. Oda er trygg, vennlig, blid og profesjonell. Hun er veldig aktiv under hele prossessen og alltid tilgjengelig. Jeg følte meg meget godt ivaretatt hele veien. Hun er svært flink til å informere underveis. Dette skaper også trygghet. På grunn av hennes engasjement og innsats fikk jeg en svært god pris for leiligheten. Jeg er veldig fornøyd med Oda sin innsats og med samarbeidet med henne. Jeg kunne ikke hatt en bedre megler.
Tusen takk Oda.
Anne Kirsten Eek-Larsen juli 2022

— Anne KirstenEek-Larsen (2022)

Oda var profesjonell, dyktig og fikk meg til å føle meg trygg på at hun hadde kontroll under hele prosessen. Hun var positiv og alltid tilgjengelig når jeg lurte på noe. Jeg er veldig fornøyd med valget, og vil anbefale henne videre til andre!

— Ida (2022)

Jeg fikk fra starten av et veldig godt inntrykk av Oda, og hvordan hun la frem salgsprosessen. Hun har vært lett tilgjengelig og til stor hjelp under hele prosessen, og har tatt hensyn til ønskene mine. Jeg kan virkelig anbefale å velge Oda som megler ved salg av leilighet!

— Amanda Hopen (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny