Ole-André Strand

Eiendomsmegler

41 65 88 50

Det ville vært en glede for meg å bistå med ditt boligsalg! Jeg begynte som eiendomsmegler og boligfotograf i 2003, og har erfaring med boligtransaksjoner i alle prisklasser i Bergen, Os og omegn. Jeg legger stolthet i faget mitt, og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Som min kunde kan du forvente tilgjengelighet, tilstedeværelse, gode råd og innspill, og ikke minst en eiendomsmegler med blikk for “det selgende bildet”.

Referanser

Ole er veldig profesjonell,ikke bare en megler,men hjulpet oss mye for vårt hus salg da vi bodd lang avstand fra huset og da han var behjelpelig for alt.
Hard working ,energetic and professional, anbefaler han på det varmeste.
Tusen takk Ole ,du er super👍

— Parvinder (2022)

Ole-Andre ble jeg anbefalt til å bruke til mitt salg og vil anbefale ham videre til mitt nettverk. Jeg opplever Ole som svært engasjert, ærlig og veldig profesjonell. Han er ikke bare en megler men en person man føler tar vare på sine kunder på alle positive måter. Bak kulissene jobber han hardt for å oppnå fornøyde kunder og kjøpere. Anbefales på det sterkeste.

— Bjørn Jøran Moen (2021)

Hyggelig og lett å samarbeide med, rask med å svare på evnt. spm uansett tid på døgnet. Kom med forslag og eksemplar som kan øke verdien. Salget gikk rask og smertefritt uten stress.
ANBEFALES.

— Egil Johansen (2021)

Ole-andre strand solgte vår enebolig i oktober 2020. Han utpekte seg allerede på første befaring, hadde full kontroll fra A-Å, og ga alltid det lille ekstra. Vi satt igjen med et salg etter første visning, en salgsum over prisantydning, og en ryddig og trygg prosess. Anbefales!

— Anders Jansen (2020)

Eiendomsmegler Ole-Andre Strand solgte landstedet mitt. Han er meget dyktig, tillitsvekkende, hyggelig og kunnskapsrik. Jeg opplevde å få gode råd og god veiledning. Som selger følte jeg meg meget godt ivaretatt. Han fant de riktige samarbeidspartnerne for mitt salgsobjekt. Salget gikk raskt og til over prisantydning. Jeg gir ham min beste anbefaling.

— Linda Stoltz Olsvik (2020)

Jeg kan anbefale Ole-André Strand på det sterkeste. Selv ble vi overrasket over at hjemmet vårt solgte så raskt.

— Yolandi Carr og Colin Carr (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Varåsgrenda 36
117 m2 - 4 soverom
kr 3 690 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Lekvenmarka 116
66 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Lekvenvegen 58
235 m2 - 5 soverom
SOLGT
Meny