Ole-André Strand

Eiendomsmegler

41 65 88 50

Det ville vært en glede for meg å bistå med ditt boligsalg! Jeg begynte som eiendomsmegler og boligfotograf i 2003, og har erfaring med boligtransaksjoner i alle prisklasser i Bergen, Os og omegn. Jeg legger stolthet i faget mitt, og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Som min kunde kan du forvente tilgjengelighet, tilstedeværelse, gode råd og innspill, og ikke minst en eiendomsmegler med blikk for “det selgende bildet”.

Referanser

Ole-Andre ble jeg anbefalt til å bruke til mitt salg og vil anbefale ham videre til mitt nettverk. Jeg opplever Ole som svært engasjert, ærlig og veldig profesjonell. Han er ikke bare en megler men en person man føler tar vare på sine kunder på alle positive måter. Bak kulissene jobber han hardt for å oppnå fornøyde kunder og kjøpere. Anbefales på det sterkeste.

— Bjørn Jøran Moen (2021)

Hyggelig og lett å samarbeide med, rask med å svare på evnt. spm uansett tid på døgnet. Kom med forslag og eksemplar som kan øke verdien. Salget gikk rask og smertefritt uten stress.
ANBEFALES.

— Egil Johansen (2021)

Ole-andre strand solgte vår enebolig i oktober 2020. Han utpekte seg allerede på første befaring, hadde full kontroll fra A-Å, og ga alltid det lille ekstra. Vi satt igjen med et salg etter første visning, en salgsum over prisantydning, og en ryddig og trygg prosess. Anbefales!

— Anders Jansen (2020)

Eiendomsmegler Ole-Andre Strand solgte landstedet mitt. Han er meget dyktig, tillitsvekkende, hyggelig og kunnskapsrik. Jeg opplevde å få gode råd og god veiledning. Som selger følte jeg meg meget godt ivaretatt. Han fant de riktige samarbeidspartnerne for mitt salgsobjekt. Salget gikk raskt og til over prisantydning. Jeg gir ham min beste anbefaling.

— Linda Stoltz Olsvik (2020)

Jeg kan anbefale Ole-André Strand på det sterkeste. Selv ble vi overrasket over at hjemmet vårt solgte så raskt.

— Yolandi Carr og Colin Carr (2020)

Jeg vil anbefale Ole-André Strand til alle som skal selge bolig! Jeg hadde forsøkt i 6 måneder med en annen megler uten hell. Ole-André la til grunn en helt annen kvalitet i markedsføring, bilder og forberedelser. Han fotograferte boligen på dagtid og kveldstid samt bisto han meg med å style. Alt på en lørdag! Boligen ble solgt etter 6 dager i markedet 225.000,- over prisantydning.

— Stian l lyssand (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorvane 42
197 m2 - 4 soverom
kr 3 990 000
Øygarden - Fjell
Saltskohamn
170 m2 - 5 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skeisstøa 105B
107 m2 - 3 soverom
kr 3 390 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Hjellevegen 52
237 m2 - 5 soverom
SOLGT
Meny