Ole-André Strand

Eiendomsmegler | Partner

41 65 88 50

Det ville vært en glede for meg å bistå med ditt boligsalg! Jeg begynte som eiendomsmegler og boligfotograf i 2003, og har erfaring med boligtransaksjoner i alle prisklasser i Bergen, Os og omegn. Jeg legger stolthet i faget mitt, og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Som min kunde kan du forvente tilgjengelighet, tilstedeværelse, gode råd og innspill, og ikke minst en eiendomsmegler med blikk for “det selgende bildet”.

Referanser

Fikk Ole anbefalt fra en tidligere kollega, vist seg å være den absolutt beste megleren å oppdrive i Bergen. Verdens hyggeligste fra befaring til gjennomført salg. Meget imøtekommende, fantastisk fotograf og mest av alt villig til å jobbe med deg med hva man har for å få til en unik og iøynefallende annonse som er garantert å vekke oppmersomhet. Kan helhjertet anbefale videre som en megler som virkelig legger sjel i arbeidet fra første stund.

— Carsten Rytter Øberg

Ole-André strand er en dyktig megler og boligfotograf som tar seg god tid til sine kunder. Han leverte en nydelig presentasjon av vår leilighet, og fikk solgt den til en god pris. Ole-André har vært tilgjengelig og gitt gode råd gjennom hele salgsprosessen. Han bisto oss også i kjøp av ny bolig, med en taktikk i budrunden som fungerte utmerket. Ønsker du en megler med øye for det lille ekstra, så anbefaler vi Ole-André på det sterkeste!

— Ann Louise Egelandsdal / Joachim Håkonsen

Jeg valgte Ole-André Strand som eiendomsmegler for andre gang da jeg solgte min leilighet. Han tok initiativ langt ut over det man kan forvente for at prosessen skulle bli så god og så effektiv som mulig. Jeg fikk gode råd og en fornuftig vurdering på hva som måtte gjøres før publisering og på hva som ville gjøre leiligheten mer attraktiv. Ole-André har et godt blikk for detaljer og han tok meget gode bilder til prospektet, han organiserte også styling. Jeg har fått svært god oppfølging og veiledning gjennom hele salgsprosessen og jeg føler meg meget godt ivaretatt som selger. Salget gikk raskt og jeg var fornøyd med både prosessen og med resultatet. Gjennom to salgsprosesser har jeg blitt godt kjent med Ole-André og lært å sette stor pris på ham både som profesjonell eiendomsmegler og som person. Jeg gir ham min beste anbefaling. — Linda Stoltz Olsvik

— Linda Stoltz Olsvik

Meget fornøyd med Ole Andre Strand. Han fulgte opp fra første stund, og gav oss gode råd underveis i salgsprosessen. Han satt av god tid for å få de beste bildene og video som ble perfekt. Boligen vår ble solgt over prisantydning, så her er det bare å takke for godt arbeid. Kan anbefale Ole Andre Strand på det varmeste.

— Anders Nordstrønen , Cecilie Halnes

Ole-André Strand er en meget dyktig megler, i tillegg til boligfotograf. Med sine flotte dronevideoer skiller også boligannonsen seg virkelig ut fra mengden. Tusen takk for det gode samarbeidet!

— Elisabeth Gåthe

Er meget fornøyd.

— Kirsten sælen

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Langedalen 37
268 m2 - 5 soverom
kr 2 990 000
Bergen-Fana
Kvitura 10
277 m2 - 4 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Kuvågvegen 53B
141 m2 - 3 soverom
kr 4 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 12
186 m2 - 5 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Storestraumen 71
115 m2 - 3 soverom
kr 4 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skeisstøa 36
181 m2 - 4 soverom
SOLGT
Bergen-Landås
Sollien 25
260 m2 - 4 soverom
SOLGT
Meny