Ole-André Strand

Eiendomsmegler

41 65 88 50

Det ville vært en glede for meg å bistå med ditt boligsalg! Jeg begynte som eiendomsmegler og boligfotograf i 2003, og har erfaring med boligtransaksjoner i alle prisklasser i Bergen, Os og omegn. Jeg legger stolthet i faget mitt, og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Som min kunde kan du forvente tilgjengelighet, tilstedeværelse, gode råd og innspill, og ikke minst en eiendomsmegler med blikk for “det selgende bildet”.

Referanser

Jeg gir Ole- André Strand min beste anbefaling hvis du skal selge din bolig. Han er veldig engasjert, kunnskapsrik, og har mye erfaring både som boligfotograf og ved laging av salgsoppgaver. Er nøyaktig, alltid positiv og tilgjengeligheten er bare å ta hatten av for. Kari Andreassen

— Kari Merete Andreassen (Høsten 2022)

Jeg valgte Ole-André Strand som eiendomsmegler for andre gang da jeg solgte min leilighet. Han tok initiativ langt ut over det man kan forvente for at prosessen skulle bli så god og så effektiv som mulig. Jeg fikk gode råd og en fornuftig vurdering på hva som måtte gjøres før publisering og på hva som ville gjøre leiligheten mer attraktiv. Ole-André har et godt blikk for detaljer og han tok meget gode bilder til prospektet, han organiserte også styling. Jeg har fått svært god oppfølging og veiledning gjennom hele salgsprosessen og jeg føler meg meget godt ivaretatt som selger. Salget gikk raskt og jeg var fornøyd med både prosessen og med resultatet. Gjennom to salgsprosesser har jeg blitt godt kjent med Ole-André og lært å sette stor pris på ham både som profesjonell eiendomsmegler og som person. Jeg gir ham min beste anbefaling. — Linda Stoltz Olsvik

— Linda Stoltz Olsvik (2023)

Hvis du har behov for en dyktig megler kan jeg sterkt anbefale Ole-André Strand hos Kaland & Partners. Han legger virkelig energi og service ned i å gi en helt unik kundeopplevelse i salgsprosessen. Profesjonell, pålitelig og hans øyne for detaljer vises i hans arbeid med video profilering og formidling om kunnskap vedrørende boligene han selger. Slik dyktighet er verdt å videreformidles. -Elisabeth Andvik

— Elisabeth Andvik (2023)

Vi er veldig fornøyd med Ole-André, og salgsprosessen av leiligheten vår i Fana. Kompetansen Ole-André har som både erfaren eiendomsmegler og dyktig boligfotograf gjorde at forberedelsene gikk smertefritt, presentasjon av boligen ble veldig bra og leiligheten ble solgt raskt. Ole-André lyttet til oss og ga oss gode råd før, underveis og etter salget. Terningkast 6 fra oss.

— Trond-Erik Eide (2023)

Kan anbefale Ole-André Strand på det sterkeste både som megler og som fotograf. Meget fornøyd med oppfølging, kommunikasjon, rådgivning og gjennomføring i hele prosessen fra start til slutt. Fantastisk kundeservice, engasjement og innsats! Blir uten tvil valgt igjen ved en senere anledning.

— Halvor Kristiansen (2023)

Er veldig takknemlig for Ole-Andre sin innsats i forbindelse med salg av min bolig. I tillegg til et salg som ikke bare resulterte i ny prisrekord i borettslaget, men også solgte til en sum som overrasket alle så er Ole-Andre en hyggelig og arbeidsom megler. Han er helt klar på hva som må til for å oppnå gode resultater og jobber intenst for å oppnå dette. Presentasjon av bolig med bilder og film (drone) skal vanskelig gjøres bedre, og ikke minst hans jobb opp mot de interesserte er prisverdig. Er veldig glad for jobben Ole-Andre gjorde for meg og kommer til å engasjere ham ved neste "korsvei". Vil absolutt anbefale Ole-Andre til alle som vurderer å selge bolig.

— Ove Johnsen (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Strønevegen 121
273 m2 - 6 soverom
kr 7 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Hamnevegen 28C
80 m2 - 2 soverom
kr 4 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Brugata 28
66 m2 - 2 soverom
kr 4 190 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 12
186 m2 - 5 soverom
kr 5 950 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Hamnevegen 30
94 m2 - 2 soverom
SOLGT
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stølsmyro 13A
125 m2 - 3 soverom
SOLGT
Meny