Petter Krantz

Daglig leder Sentrum / Megler MNEF/ Partner

45 20 04 00

Å ivareta kundens interesser er det viktigste for meg. Som født og oppvokst på Laksevåg (verdens navle!), selger jeg naturligvis mye boliger der. Men med over 2000 solgte boliger er det vel knapt et postnummer i Bergen og omegn hvor jeg ikke er kjent. Utenom jobb er familie og venner det aller viktigste for meg. Jeg trener hver morgen fra 06:00-07:30 for å være best mulig rustet for en travel og deilig hverdag! Jeg er veldig strukturert, noe som er veldig viktig for meg, for å holde høyt tempo levere verdensklasse på meglingen! Jeg er klar for å hjelpe deg med salg av din eiendom. Gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Fantastisk megler! Positiv, effektiv og tilgjengelig. Tusen takk, Petter!

— Stina Tørvik-Pedersen

Vi er svært godt fornøyde med at vi valgte Petter som megler da vi skulle selge boligen vår. Petter loset oss gjennom hele prosessen med stødig hånd, og var 110 prosent på fra det første møtet og helt til nøklene var overlevert til den nye eieren. Han lever opp til ryktet som den blideste megleren i Bergen, og det smitter over på både selger og kjøper. Skal du selge bolig, kan vi anbefale Petter Krantz på det varmeste.

— Ketil Moland Olsen

Ryddig megler som virkelig går inn i salget med hele sitt hjerte og gjør det beste for selger,samtidig som han greier å bygge tillit til kjøper,gir gode meldinger, noe som føles godt for den som selger hjemmet sitt.Veldig fornøyd med megler Petter Krantz og kan absolutt anbefale han om du skal selge din bolig.

— Kristin Bratshaug

Petter er jo selvsagt Norges beste megler ,han e alltid på og svarer om det e klokken 06 på morgen eller langt på kveld .han holder alltid ord ,selger om det ikke e mange på vising 😉finnes ikke noen bedre .

— Jeanette

Petter gjorde en strålende jobb. Godt humør og full kontroll som absolutt anbefales

— Arne Taule/Kari Elisabeth Anfindsen

Tusen takk Petter! Har ikke fått sagt hvor takknemlig vi er. Jeg er så glad for at vi byttet megler og burde valgt deg fra starten av. Fra første samtale, så roet du meg ned og ba meg sove om nettene og det har jeg gjort. Du er en energibombe uten like med smilet på plass og vet akkurat hva du skal si for å få oss til å føle oss trygg. Den følelsen jeg håpet å sitte med etter huset var solgt fikk jeg og da er alt perfekt👌🏻 Vår sønn var storfornøyd med sitt første ordentlige møte og ville inn igjen og vise håret til deg etter at han klippet seg hos din frisørvenn 😂 vi ringer deg garantert om vi plutselig blir impulsive igjen og skal bytte hus!😃

— Catrine Økland

Boliger jeg har til salgs nå

Fitjar
Natterøy
138 m2 - 3 soverom
kr 3 900 000
Alver - Meland
Landsvik 89
33 m2 - 2 soverom
kr 1 450 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Fusa
Kletten 42
253 m2 - 5 soverom
SOLGT
Meny