Queen Sanguanpong

Eiendomsmegler

93 82 42 96

Jeg er opptatt av å skape merverdi for mine kunder. Som din eiendomsmegler jobber jeg strukturert og målrettet for at salgsprosessen skal bli en positiv opplevelse. Salgsprosessen skal være grundig gjennomført og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Tilgjengelighet, trygghet og engasjement ovenfor både selger og kjøper er alltid i fokus. Sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Så takknemlig for den gode jobben Queen har gjort for meg. Jeg har og kommer videre til å anbefale henne. Det jeg synes som har vært det beste med Queen som megler er at jeg følte at mitt salg var like viktig som alle de andre ☺️ Jeg vil tro hun har travle dager, men likevel var hun hele tiden tilstede og tilgjengelig i min salgsprosess. Jeg følte at hun hele tiden var et steg foran i prosessen som jeg synes var veldig betryggende og profesjonelt. Så igjen tusen takk. Veldig fornøyd med salget 💪🏻🙏🏻

— Ann-Louise Maurstad (2020)

Dyktig, Profesjonell og målrettet. 10/10

— Pål-Eric Lyngvær (2020)

Queen er en svært dyktig, profesjonell og trygg eiendomsmegler.
Ved salg av egen bolig hun var realistisk, rådgivende og betryggende. Vi fikk solgt i første runde og til over prisantydning - dette til tross for at Koronakrisen holdt på for fullt. Vi opplevde også at kjøperen følte seg trygg, noe vi setter veldig pris på.
Selv om vi hadde valgt å bruke Queen ved salg av en bolig, kunne vi rådføre oss med henne også ved kjøp av ny bolig. Hun så både over salgsoppgaven til den nye boligen, og ga råd over telefon når vi var i budrunde.
Vi vil absolutt anbefale henne videre!

— Ingrid Kleppe og Ørjan Dyrnes (2020)

Vi fikk svært god hjelp av Queen da vi solgte bolig. Hun gav gode råd om hvordan vi skulle forberede fotografering og visning, og hun var veldig ryddig på praktiske ting som hva ting kostet, garantier, osv. og tok seg av etterarbeidet på en betryggende måte. Hun gjennomførte budprosessen på en ryddig måte og gav oss gode råd. Vi fikk en pris vi var godt fornøyd med. Prisantydningen gav god indikasjon på det boligen gikk for.
Queen anbefales.

— Synnøve og Stein Eriksen (2020)

Queen er en svært dyktig og effektiv megler som ga meg den tryggheten jeg trengte ved salg av min første bolig. Jeg opplevde henne som pålitelig, ærlig, rask og effektiv, og hun fikk det aller beste ut av budrunden. Anbefaler henne virkelig!

— Stine Bach (2020)

Dyktig megler, god å kommunisere og å gi innspill. Anbefales 🙂

— Fredrik Nesse (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny