Siv Bente Hansen Besseberg

Eiendomsmegler | Salgsleder

48 88 84 40

Det er 17 år siden jeg begynte som eiendomsmegler. Jeg er akkurat like sulten i dag, som den gang jeg startet. Min lange erfaring har gjort meg til en faglig sterk og rutinert megler, og en dyktig forhandler på dine vegne når du skal selge boligen din. Jeg har øye for detaljer og et stort engasjement i å presentere din bolig på best mulig måte, for å oppnå best mulig pris.

Referanser

Siv Bente er en veldig flink megler! Hun slår deg ikke som "vanlig" selger, men kan sitt fag i aller høyeste grad! Hun fremstår først og fremst rolig, behagelig og ryddig. Hun følger deg igjennom hele prosessen på en profesjonell måte og har forståelse for de store følelsene som er i spill. I tillegg er hun veldig flink til å selge, samt verdsetter kvalitet og ivaretakelse i prosessen. Hun står fast ved sitt ord og gir deg det hun lover. Jeg er veldig fornøyd med hennes samarbeid.

— Camilla Torgersen (2023)

Takk for utført salg av huset. Siv Bente satte seg grundig inn i huset, årstall for påbygg etc. Huset ble først bygget i 1955 så litt å sette seg inn i. Så her ble det gjort en grundig jobb. Veldig godt fornøyd med det. En hyggelig og engasjert megler. Tusen takk 🙂

— Margit Irene Vik (2023)

Boliger jeg har til salgs nå

Ingen resultater

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Sentrum
Nyhavn 15
69 m2 - 2 soverom
SOLGT
Bergen-Fyllingsdalen
Bråtet 309
130 m2 - 3 soverom
SOLGT
Meny