Stian Sletten

Daglig leder Fana / Partner / Eiendomsmegler MNEF

98 15 11 82

Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 12 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.

Referanser

Meget involvert og interessert megler. Gjør det lille ekstra både for at salget skal bli vellykket.

— Christoffer Helland (2022)

Vi er utrolig godt fornøyd med jobben Stian Sletten gjorde i forbindelse med salget av vår rekkehusleilighet.
Hans ekspertise over selve salgsprosessen og hans lokalkunnskaper var til uvurderlig hjelp, og som gjorde at vi som kunde kunne føle oss trygge.
Han yter en service langt over det som vi hadde både trodd og håpet på.
Vi vil på det sterkeste anbefale han til fremtidige selgere.
Tusen takk, Stian!

— Kjetil Johansen og Maria Omsland (2021)

Profesjonell, tilgjengelig og imøtekommende. Alt i alt et veldig hyggelig samarbeid

— Thomas Lambach (2021)

Fantastisk bra opplevelse , tusen takk for innsatsen din Stian! Du er helt rå! Dette var utrolig gøy og ikke minst at leiligheten gikk langt over takst pga gode beslutninger og en dritbra plan! Gleder meg til neste salg av leilighet, da er du den første vi ringer 🙂

— Irene Ellingsen (2021)

Veldig fornøyd med Stian. Leiligheten hadde lagt ute for salg i flere måneder da det var på tide å prøve en ny megler. Jeg hadde fått anbefalinger fra bekjente om Stian, og forventningene jeg hadde til han stod i stil med det han leverte! Leiligheten ble solgt rimelig fort etter at han tok over oppgaven. Han er en veldig profesjonell og imøtekommen megler som alltid er tilgjengelig og som får jobben gjort! Han er lett å snakke med hvis det er noe som er uklart, og jeg liker at han er så folkelig. Man føler at man har kjent han lenge etter bare en samtale, og det settes pris på! Tryggheten kommer med en gang, og man får fort tillit til at denne mannen gjør jobben sin på en ordentlig måte.

— Fredrik Flatholm (2021)

Jeg er strålende fornøyd med jobben Stian har gjort rundt salget av min bolig. Alt har vært profesjonelt gjennomført og oppfølgingen fra første møte til overtagelse er absolutt upåklagelig.

— André Lien (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Nyhavn 15
70 m2 - 2 soverom
kr 4 750 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny