Stian Sletten

Daglig leder Fana / Partner / Eiendomsmegler MNEF

98 15 11 82

Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 12 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.

Referanser

Stor takk til Stian i KAPA! Han har gjort en fantastisk salgsjobb med høy grad av profesjonalitet, ryddighet og ståpåvilje! Vår familie er imponert! Han har hjulpet en førstegangsselger med et salg som skulle vise seg å bli komplisert. Stian oppdaget at leiligheten som skulle selges ikke var godkjent. Da begynte et stort arbeid med å nøste opp i hva som hadde skjedd og om det kunne finnes godkjente papir. Mao han tok på seg oppgaven med å lete etter nåla i høystakken og han fant den! Kvalitet i alle ledd førte til et salg over prisantydning og dette med 20 på visning i en periode hvor boligprisene synker. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.
- Kristin Winje Rørstad

— kristin Winje Rørstad (2023)

Meget involvert og interessert megler. Gjør det lille ekstra både for at salget skal bli vellykket.

— Christoffer Helland (2022)

Jeg er utrolig fornøyd med det profesjonelle arbeidet Stian Sletten har utført under hele salgsprosessen av vår leilighet. Stian har en herlig personlighet og er alltid blid og imøtekommende ved alle anledninger.
Tusen Takk for et hyggelig samarbeid Stian, og jeg kan anbefale dine profesjonelle tjenester som megler på det sterkeste for alle og en hver.

— Steinar Hannisdal (2022)

Veldig fornøyd med Stian Sletten! Personlig og god oppfølging gjennom hele prosessen. Fulgte hans råd og oppnådde salgssum langt over prisantydning. Benytter han gjerne igjen!

— Monica A. (2022)

Jeg opplevde et dyktig og profesjonelt samarbeid. Ønsker deg/dere lykke til videre.
Tusen takk.

— Saleh Pourbolourchiyan (2022)

Jeg er godt fornøyd med hele salgs prosessen, fra tidlig planlegging til selve salget. Stian står på, gir gode råd, er imøtekommende, hyggelig og profesjonell på alle måter.

— Dag Harald Matland (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny