Stian Sletten

Daglig leder Fana / Partner / Eiendomsmegler MNEF

98 15 11 82

Jeg elsker å skape en merverdi for mine kunder og når både selger og kjøper er fornøyde, kan du høre meg juble høyt på kontoret. Salgsprosessen skal være en nøye planlagt prosess hvor ingen ting skal være overlatt til tilfeldighetene. Etter å ha jobbet i snart 12 år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en bred kompetanse hva gjelder både faget eiendomsmegling, kvalitet og ikke minst salg.

Referanser

Meget involvert og interessert megler. Gjør det lille ekstra både for at salget skal bli vellykket.

— Christoffer Helland (2022)

Jeg er utrolig fornøyd med det profesjonelle arbeidet Stian Sletten har utført under hele salgsprosessen av vår leilighet. Stian har en herlig personlighet og er alltid blid og imøtekommende ved alle anledninger.
Tusen Takk for et hyggelig samarbeid Stian, og jeg kan anbefale dine profesjonelle tjenester som megler på det sterkeste for alle og en hver.

— Steinar Hannisdal (2022)

Veldig fornøyd med Stian Sletten! Personlig og god oppfølging gjennom hele prosessen. Fulgte hans råd og oppnådde salgssum langt over prisantydning. Benytter han gjerne igjen!

— Monica A. (2022)

Jeg opplevde et dyktig og profesjonelt samarbeid. Ønsker deg/dere lykke til videre.
Tusen takk.

— Saleh Pourbolourchiyan (2022)

Jeg er godt fornøyd med hele salgs prosessen, fra tidlig planlegging til selve salget. Stian står på, gir gode råd, er imøtekommende, hyggelig og profesjonell på alle måter.

— Dag Harald Matland (2022)

Vi er veldig glade for at vi valgte Stian til å være vår megler for salg av vår leilighet. Han er utrolig dyktig, profesjonell og ryddig. Vi følte oss trygge gjennom hele salgsprosessen. Leiligheten ble solgt til prisrekord i sameiet. Vi kan absolutt anbefale Stian som megler for andre som skal selge bolig.

— Berit og Kjell Konglevoll (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Bergen-Fyllingsdalen
Brinken 40
182 m2 - 4 soverom
SOLGT
Bergen-Sentrum
Nyhavn 15
70 m2 - 2 soverom
SOLGT
Meny