Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi - Eiendomsmegler

48 88 84 04

Mitt mål er at mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gir meg topp motivasjon og engasjement. Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Derfor er min salgsprosess nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Vi er meget godt fornøyd med Svenn Erik sin behandling av salget gjennom hele prosessen. I tillegg til salg har vi og fått god støtte ifm vurderinger ved kjøp av leilighet. Presentasjon og salgsprosess er meg god hos KP. Takker for god oppfølging og hjelp.
Terningkast 6 👍😀👍

— Gunnar Ølmheim / Kristin Selboskar (Flyte fra hus til leiligheit)

Jeg er storfornøyd med Svenn-Erik som megler! Etter befaring og samtale med Svenn-Erik var jeg ikke i tvil om at jeg ville velge han. Han var godt forberedt og har en tydelig og ryddig måte å jobbe på. Det gikk raskt fra vi startet prosessen til leiligheten ble solgt for rekordpris. Svenn-Erik var på og tilgjengelig under hele prosessen og jeg fikk god oppfølging. Han er svært løsningsorientert og god på kommunikasjon.

Takk for samarbeidet! Jeg kommer til å bruke Svenn-Erik igjen, og kan anbefale han på det sterkeste!

- Joachim Eidesund

— Joachim Eidesund (Februar 2022)

Megler var hyggelig og flink. Var alltid til stede for meg. Kunne mye om lokalmiljøet. Jeg var godt fornøyd med Bendiksen og kan anbefale han til andre.

— Heidi Fretheim (23.07.2021)

Jeg var veldig fornøyd med Svenn -Erik, Følte trygghet gjennom hele prosessen. Han var på hele tiden, svarte forståelig og ryddig på spørsmål jeg hadde.
Han geleidet meg gjennom salget slik at jeg til enhver tid visste hva som skule skje/hva som skulle gjøres. Boligen ble solgt for godt over prisantydning.
Vil absolutt anbefale Svenn-Erik

— Eli Aarekol (2022)

Vi er og var veldig fornøyd med Svenn-Erik. Han er ryddig og flink til å følge opp oss som kunde. Han svarer fort på mailer og han er tilgjengelig langt flere timer i døgnet enn vi kan forvente. Anbefaler gjerne Svenn - Erik til andre som skal selge bolig! Svenn - Erik er en meget god representant for Kaland & Partners.
Vennlig hilsen Rune & Lillian Espeland

— Rune og Lillian Espeland (2022)

Vi er meget fornøyde med Svenn-Erik gjennom hele salgsprosessen. Vi undersøkte hvilke meglere vi skulle ta kontakt med og Svenn-Erik var første megler vi kontaktet, da planen var å hente tilbud fra flere. Fra første møte fikk vi ærlige og gode tilbakemeldinger på hva som burde forberedes før fotografi og visning. Svenn-Erik kom meget forberedt til befaringen og hadde en klar plan og strategi for salgsprosessen. Det gode inntrykket han ga gjorde at vi bestemte oss å gå for han med en gang, og det har vi definitivt ikke angret på.

Videre gikk det "slag i slag" og Svenn-Erik ga oss gode tips mtp styling og ordnet fotografering på kort tid. Vi ble holdt løpende oppdatert på underveis i hele prosessen og samarbeidet fungerte utmerket. Siden dette var våre første boligsalg følte vi oss veldig godt ivaretatt og han var alltid tilgjengelig for oppfølgingsspørsmål. Han inkluderte oss begge i salgsprosessen og lyttet til våre tanker/ønsker underveis.

Salget gikk strålende og ble solgt etter første visning. Vi er meget godt fornøyde med et salg godt over prisantydning. Vi kommer garantert til å benytte oss av Svenn-Erik igjen og vi har allerede anbefalt han til andre som skal selge.

— Lars Kallevik og Elise Dyrnes (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny