Svenn-Erik Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig

48 88 84 04

Mitt mål er at mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gir meg topp motivasjon og engasjement. Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Derfor er min salgsprosess nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Jeg er veldig fornøyd med jobben Svenn-Erik har gjort i forbindelse med salg av mitt rekkehus. Jeg er glad jeg lyttet til hans råd om å få boligen ut på markedet mellom jul og nyttår, med følgende visning den 4. januar.
Han gav klar og tydelig beskjed om hva som måtte gjøres i hjemmet før fotografering og visning. Det er en viktig hjelp til selgere som ikke har kommet i gang med forberedelsene til salget. Det ble også en utrolig god respons på annonsen hvor jeg som selger kunne være stolt av flotte bilder. Kaland & Partners er kjent for fine bilder og flott presentasjon.

Huset ble solgt etter første visning til langt over prisantydning grunnet grundig og god veiledning fra Svenn-Erik.
Han har god kjennskap til området og viser tydelig interesse for både selger og kjøper. Han gjør deg kjent med kundene på visning og får tidlig frem den mest potensielle kjøper. En god egenskap som megler.

Jeg har god kjennskap til Kaland & Partners fra tidligere via jobb og Svenn-Erik ble valgt grunnet privat bekjentskap via familien.

— Ingrid Børnes (2021)

Kjøp av bolig:
Svenn-Erik var veldig oppmerksom og besvarte alle spørsmål, i tillegg følte vi oss trygg og opplevde han som en god «samtalepartner» underveis i prosessen.

Ja, vi ville helt klart anbefalt han videre til familie, venner og bekjente. - hyggelig, oppmerksom, tok seg god tid & fulgte godt opp 😊

— Gunn Berland (2021)

Da vi skulle selge vår bolig ble vi anbefalt å velge Svenn-Erik Bendiksen. Han kom med gode tips og råd angående både styling av boligen, og når det var best å legge den ut på markedet. Underveis i salgsprosessen var han alltid tilgjengelig på tlf og e-post når vi hadde spørsmål. Han holdt oss godt oppdatert på hvordan det gikk med visninger, og respons på annonsen. Etter en uke på markedet ble boligen solgt til godt over prisantydning. Dette er første gang vi har solgt en bolig, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med Svenn-Erik sin jobb. Kan varmt anbefale han til både venner, og bekjente.

— Ellinor og Gunnar Høgholm (2021)

Etter å ha sett hva Svenn-Erik har fått til ved salg av andre boliger valgte vi å bruke han som vår megler. Han var til enhver tid tilgjengelig på både tlf, og e-post når vi hadde spørsmål underveis i prosessen. Han var opptatt av å få så fine bilder som mulig, og planla derfor fotografering på en solfylt dag. Han kom med gode tips og råd angående både styling av boligen, og når det var best å legge den ut på markedet. Etter en uke på markedet ble boligen solgt til godt over prisantydning.
Svenn-Erik er svært hardtarbeidende, imøtekommende og blid. Neste gang vi skal selge faller valget definitivt på Svenn-Erik.

— Anette Horgen og Marianne Høgholm (2021)

Solgte min enebolig gjennom Kaland & Partners med Svenn-Erik Bendiksen som megler. Han er pliktoppfyllende og kom med mange gode råd og hjelp underveis i salgsprosessen, og var alltid tilgjengelig.
Han var med når fotografen tok bilder, slik at styling ble best mulig før foto. Har allerede anbefalt han til flere som skal selge. Da jeg selv hadde en fin opplevelse med Svenn-Erik som min megler.

— Irene Solberg (2020)

Svenn-Erik kom raskt på banen og fulgte umiddelbart opp. Det gikk bare noen dager fra vi hadde hatt fotografering til han presenterte et ferdig prospekt og noen dager deretter lå annonsen på FINN.no.
I salgsprosessen var Svenn-Erik på hugget hele tiden med en offensiv, men høflig holdning. Vi var ikke så heldig med tidspunktet pga Korona-viruset, men de kundene som tok kontakt, ble fulgt godt opp og boligen ble solgt etter første oppsatte visning til 7.100.000,- Jeg kan absolutt anbefale Svenn-Erik som megler.

Hilsen Stein Pedersen

— Stein Pedersen (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny