Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi - Eiendomsmegler

48 88 84 04

Mitt mål er at mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gir meg topp motivasjon og engasjement. Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Derfor er min salgsprosess nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Vi er meget godt fornøyd med Svenn Erik sin behandling av salget gjennom hele prosessen. I tillegg til salg har vi og fått god støtte ifm vurderinger ved kjøp av leilighet. Presentasjon og salgsprosess er meg god hos KP. Takker for god oppfølging og hjelp.
Terningkast 6 👍😀👍

— Gunnar Ølmheim / Kristin Selboskar (Flyte fra hus til leiligheit)

Jeg er storfornøyd med Svenn-Erik som megler! Etter befaring og samtale med Svenn-Erik var jeg ikke i tvil om at jeg ville velge han. Han var godt forberedt og har en tydelig og ryddig måte å jobbe på. Det gikk raskt fra vi startet prosessen til leiligheten ble solgt for rekordpris. Svenn-Erik var på og tilgjengelig under hele prosessen og jeg fikk god oppfølging. Han er svært løsningsorientert og god på kommunikasjon.

Takk for samarbeidet! Jeg kommer til å bruke Svenn-Erik igjen, og kan anbefale han på det sterkeste!

- Joachim Eidesund

— Joachim Eidesund (Februar 2022)

Megler var hyggelig og flink. Var alltid til stede for meg. Kunne mye om lokalmiljøet. Jeg var godt fornøyd med Bendiksen og kan anbefale han til andre.

— Heidi Fretheim (23.07.2021)

Jeg vil gjerne takke Svenn-Erik Bendiksen for den sinnsyke innsatsen og det fantastiske samarbeidet! Han har virkelig gitt alt og jeg har følt en trygghet gjennom hele salgsprosessen. Salget gikk over all forventning og jeg hyller innsatsen han legger i arbeidet sitt. Han har vært tilgjengelig under hele salgsprosessen (både tidlig og sent) og samarbeidet har fungert utmerket! På slutten ga han virkelig 110% og fikk solgt leiligheten etter første visning og med kun 1 uke på markedet. Svenn-Erik er en enestående megler og jeg anbefaler han på det sterkeste!

— Anja Møldrup (2023)

Svenn-Erik er en kjernekar og en super megler. Fra start til slutt har han alltid vært tilgjengelig og har stått på for at dette skulle gå bra. Vi er veldig fornøyd med alle de gode rådene vi har fått til styling og markedsføring av leiligheten, som endte opp med salg etter første visning til en pris vi er fornøyd med. Vi kommer helt klart til å anbefale Svenn-Erik til alle venner og bekjente.

— Ruben Skartveit (2023)

Vi var aldri i tvil om vi skulle velge Svenn-Erik som vår megler. Han hadde allerede vist meget gode resultater på tidligere megleroppdrag, så at han fikset dette var vi trygg på. Og når vi så prosessen på nært hold i vårt salg, skjønte vi hvorfor. Han går 100% inn for oppdraget, setter seg inn i alt som kan gjøres for å oppnå best mulig opplevelse og resultat, enten det gjelder for selger eller kjøper. Han er seriøs, engasjert og til å stole på. Alltid tilgjengelig om det var noe vi lurte på.
Dette gjorde at han i vårt salg, som tidligere, satt ny salgsrekord i borrettslaget.
Så vi kan ikke annet enn å takke Svenn-Erik for en fantastisk bra gjennomført jobb, og anbefaler ham på det sterkeste.

— Kristin og Torstein Grevstad (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Vest
Torvmyra 68
109 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000

De siste boligene jeg har solgt

Sunnfjord - Jølster
Ospene 91
82 m2 - 2 soverom
SOLGT
Meny