Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi - Eiendomsmegler

48 88 84 04

Mitt mål er at mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gir meg topp motivasjon og engasjement. Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Derfor er min salgsprosess nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Vi er meget godt fornøyd med Svenn Erik sin behandling av salget gjennom hele prosessen. I tillegg til salg har vi og fått god støtte ifm vurderinger ved kjøp av leilighet. Presentasjon og salgsprosess er meg god hos KP. Takker for god oppfølging og hjelp.
Terningkast 6 👍😀👍

— Gunnar Ølmheim / Kristin Selboskar (Flyte fra hus til leiligheit)

Jeg er storfornøyd med Svenn-Erik som megler! Etter befaring og samtale med Svenn-Erik var jeg ikke i tvil om at jeg ville velge han. Han var godt forberedt og har en tydelig og ryddig måte å jobbe på. Det gikk raskt fra vi startet prosessen til leiligheten ble solgt for rekordpris. Svenn-Erik var på og tilgjengelig under hele prosessen og jeg fikk god oppfølging. Han er svært løsningsorientert og god på kommunikasjon.

Takk for samarbeidet! Jeg kommer til å bruke Svenn-Erik igjen, og kan anbefale han på det sterkeste!

- Joachim Eidesund

— Joachim Eidesund (Februar 2022)

Megler var hyggelig og flink. Var alltid til stede for meg. Kunne mye om lokalmiljøet. Jeg var godt fornøyd med Bendiksen og kan anbefale han til andre.

— Heidi Fretheim (23.07.2021)

Vi var aldri i tvil om vi skulle velge Svenn-Erik som vår megler. Han hadde allerede vist meget gode resultater på tidligere megleroppdrag, så at han fikset dette var vi trygg på. Og når vi så prosessen på nært hold i vårt salg, skjønte vi hvorfor. Han går 100% inn for oppdraget, setter seg inn i alt som kan gjøres for å oppnå best mulig opplevelse og resultat, enten det gjelder for selger eller kjøper. Han er seriøs, engasjert og til å stole på. Alltid tilgjengelig om det var noe vi lurte på.
Dette gjorde at han i vårt salg, som tidligere, satt ny salgsrekord i borrettslaget.
Så vi kan ikke annet enn å takke Svenn-Erik for en fantastisk bra gjennomført jobb, og anbefaler ham på det sterkeste.

— Kristin og Torstein Grevstad (2022)

Strålende arbeid av megler! Han jobbet effektivt og stødig med mitt ønske om raskt salg og fikk det hele gjennomført på en meget god måte. Hyggelig og imøtekommende - en megler jeg velger igjen.

— Birthe Skar (2022)

Jeg var veldig fornøyd med Svenn -Erik, Følte trygghet gjennom hele prosessen. Han var på hele tiden, svarte forståelig og ryddig på spørsmål jeg hadde.
Han geleidet meg gjennom salget slik at jeg til enhver tid visste hva som skule skje/hva som skulle gjøres. Boligen ble solgt for godt over prisantydning.
Vil absolutt anbefale Svenn-Erik

— Eli Aarekol (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny