Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi - Eiendomsmegler

48 88 84 04

Mitt mål er at mine kunder skal være mine beste ambassadører. Dette gir meg topp motivasjon og engasjement. Jeg er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse. Derfor er min salgsprosess nøye planlagt, og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene.

I tillegg til salg av bolig er jeg også leder for Kaland & Partners Akademiet med hovedansvar for opplæring av alle våre trainèer. I denne rollen er jeg opptatt av å gjøre alt på en ryddig og ordentlig måte – noe som skal gjenspeile seg i salgsprosessen.

Når oppdraget er utført, skal du aldri være i tvil om at du valgte riktig megler. Jeg er alltid klar for å prestere på topp, og sammen skal vi oppnå høyest mulig pris for din bolig!

Referanser

Tusen takk til Svenn-Erik som fikk solgt vår leilighet raskt og til prisantydning! Fra vi tok kontakt med megler til leiligheten var solgt gikk det under en måned. Alltid tilgjengelig på tlf, informativ, effektiv og hjelpsom. Gode råd om markedsføring og styling, og fenomenal innsats. Vi er strålende fornøyd!

— Victoria Arnesen og Hasan Arsın (2023)

Svenn-Erik fremstod som en svært ryddig og dyktig eiendomsmegler fra første kontakten vi hadde. Vi hadde en god og åpen dialog gjennom hele salgsprosessen. Han klarte å oppnå en god pris for leiligheten i et marked med stigende renter og dalende interesse for eiendomskjøp. Bruker gjerne Svenn-Erik som eiendomsmegler ved eventuelt fremtidig eiendomssalg

— Torben Svåsand (2023)

Svenn-Erik har vært en positiv, engasjert og hjelpsom megler fra start til slutt! Vi har hatt god kommunikasjon gjennom hele prosessen, noe som gjorde det veldig enkelt og greit for oss som selgere. Vi vill absolutt anbefale han til andre, da vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort! Tusen takk. - Katarina og Sigurd

— Katarina Olsen og Sigurd Bratås (2023)

Svenn Erik Bendiksen er en utmerket eiendomsmegler som overgikk våre forventninger. Han viste dyp kunnskap, var tilgjengelig og imøtekommende gjennom hele prosessen. Han bygde gode relasjoner og skapte tillit. Vi anbefaler ham sterkt til andre som vurderer å selge eller kjøpe eiendom. Topp service!

— Tina Viste Johannessen og Robin Sæhle Thomsen (2023)

Møtte tre forskjellige meglere for å få prisvurdering på leiligheten da jeg skulle selge den. Svenn-Erik utpekte seg soleklart, da han gav inntrykk av å være ærlig, pålitelig og jobber tidlig og seint for kunden sin. Dette var inntrykk som stemte svært godt. Han har vært ærlig gjennom hele prosessen, og har vært en jeg kan stole på. Han har vært tilgjengelig tidlig og seint og både i hverdagene og i helgene. Svenn-Erik har gitt meg trygghet i salgsprosessen. Sammen med stylist og fotograf gikk salget over all forventning. Veldig fornøyd! Jeg anbefaler Svenn-Erik til alle!

— Ingvild Svane (2023)

Etter anbefaling av lokal megler i Ørsta/Volda - vart megler Svenn-Erik Bendiksen kontakta ultimo juni /-23 ,- med tanke å forestå salg av vår leilighet Jørgen Moes gt4 i Bergen. Vi er møtt med profesjonalitet og venlegheit - rask og effektiv respons på alle våre spørsmål. Svert vellukka salgsprosess. Svert fornøgd på alle punkt ! Lukke til vidare.

— Per Olav Brautaset (2023)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny