Thomas Berentsen

Eiendomsmeglerfullmektig

97 07 92 20

Gjennom en nøye planlagt prosess, gode samarbeidspartnere og god kunnskap om markedet, jobber jeg målrettet for deg som boligselger til å oppnå høyest mulig pris for din bolig. Mine kunders interesser er det viktigste for meg og alt er gjort med den hensikt å gi tilfeldighetene minst mulig spillerom.

Ønsker du en omgjengelig, engasjert og påskrudd megler med en stor arbeidskapasitet, er det meg du skal velge.

Referanser

Meget fornøyd. Hyggelig mann som er flink til å gi tilbakemeldinger. Kan anbefales til andre.

— Diana Bjorøy

Anbefales gjerne til andre.

— Henrik Sunde

Jeg er veldig fornøyd med jobben som Thomas Berentsen har gjort i forbindelse med salg av min bolig. Ryddig og god kommunikasjon med veldig god forklaring og opplysninger i hele prosessen. En megler som kan anbefales!

— Aud Odland

Vi har møtt en hyggelig og imøtekommende megler. Thomas Berentsen har informert og opplyst på en behagelig måte om alt i forbindelse med salg og kjøp av Follesevegen 203. Meget dyktig!

— Berit Østgård

Thomas Berentsen har gjort en glimrende jobb med alle aspekter ved bolig salget. Det har vært krevende til tider, men det er blitt løst med godt samarbeid.

— Ingvar Andreassen

Gav umiddelbart et godt førsteinntrykk med sin fremtoning som: intressert, positiv, hjelpsom, imøtekommende og tilgjengelig. Salgsprosessen har vært ryddig, hatt god dialog & infomasjon, og god oppfølging underveis. Alt i alt svært godt fornøyd med samarbeidet.

— Tone Sylta

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Breiviken 3A
145 m2 - 4 soverom
kr 11 990 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny