Tommy Kaland

Partner / Megler MNEF

92 80 64 87

Det viktigste for meg er å vite at jeg har gitt 100% for kunden. I løpet av 24 år har jeg solgt nærmere 2500 eiendommer. Selv om jeg selger mye store eneboliger og næringseiendom, synes jeg det er minst like gøy å selge små og rimelige leiligheter. Det betyr like mye for alle å oppnå maks pris. Gleden er å innfri hver gang. Ved siden av familie er jakt og fiske min store lidenskap.

Referanser

Tommy Kaland gjorde en meget flott jobb som megler for oss. Han laget raskt en fremdriftsplan og leverte på dato og pris. Han hadde grundig kunnskap om området, og holdt god og seriøs kommunikasjon gjennom hele prosessen. Gjennom hans effektivitet fikk vi solgt vår leilighet fra vår første samtale en søndag kveld til den var solgt over prisantydning torsdag 11 dager etter. Tommy Kaland leverte for oss over forventning. Vi er meget fornøyd.

— Truls Opdal og Guro Osnes (2022)

Veldig fornøyd med valg av Tommy som megler for salg av vår leilighet. Tommy er profesjonell og gjorde en svært god jobb. Han er effektiv, serviceorientert og troverdig. Anbefales!

— Eirik Soltveit (2022)

Med Tommy Kaland opplevde jeg umiddelbart trygghet. Denne gode opplevelsen varte ved gjennom hele prosessen og var på flere plan: Førsteklasses faglig håndtering. Oppfølging som avtalt på ethvert punkt. Stødig veiledning og lederskap. Oppsummert: Dyktig, en fagmann til fingerspissene.
Og så, noe jeg opplevde som kjempeviktig: Kontakten! Den gode, mellommenneskelige relasjonen. Veldig kjekke møter!
Som så ofte ellers i livet, koker ofte ting ned til kroner. Og slik er det: Penger ER viktig. Det er jo dette salgsprosessen ender opp i til syvende og sist. På dette punktet var Tommy Kaland uovertruffen! Resultatet står på egne bein og forteller: Tommy Kaland leverte!
Jeg sa til Tommy flere ganger at jeg var svært takknemlig for å ha han på laget. Dette sitter igjen fortsatt hos meg: Salgsprosessen ble med Tommys fagkunnskap, lederskap, empati og forretningsteft en god opplevelse.

— Viggo J. Hansen (2022)

Må bare få si at du er en flott seriøs fagmann, god tjuagutt, med glimt i øget. Hardtarbeidende, løsningsorientert, og med et stort nettverk, som kom oss til gode. På hugget fra første stund og med fler gode forslag angående salget, pluss eventuelt andre løsninger. Skikkelig flink megler, alltid med kjappe tilbakemeldinger hele tiden. Meg og madammen E kjempe fornøyde og vil anbefale deg til alle. Takker mykkje!!!

— Odd Engum (2021)

Tommy Kaland har siste året solgt 5 leiligheter for oss. Han er faglig dyktig og en god rådgiver.
Hans anbefalinger skaper resultat og han er en god sparringspartner fra tidlig i planleggings prosessen.

— Jørgen Lillevik (2021)

Tommy Kaland har siste året solgt 11 leiligheter og 2 næringseiendommer for meg og mine samarbeidspartnere. Har er solid, tydelig og meget profesjonell. Alltid et smil på lur, men aldri redd for å være tydelig. Han lytter til kundene sine, men gir de rådene som han mener skaper et optimalt salg. Mange Takk Tommy Kaland

— Jas Kahlon (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Sentrum
Breiviken 8
141 m2 - 3 soverom
kr 10 750 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny