Tommy Kaland

Partner / Megler MNEF

92 80 64 87

Det viktigste for meg er å vite at jeg har gitt 100% for kunden. I løpet av 20 år har jeg solgt om lag 2000 eiendommer. Selv om jeg selger mye store eneboliger og næringseiendom, synes jeg det er minst like gøy å selge små og rimelige leiligheter. Det betyr like mye for alle å oppnå maks pris. Gleden er å innfri hver gang. Ved siden av familie er jakt og fiske min store lidenskap.

Referanser

Må bare få si at du er en flott seriøs fagmann, god tjuagutt, med glimt i øget. Hardtarbeidende, løsningsorientert, og med et stort nettverk, som kom oss til gode. På hugget fra første stund og med fler gode forslag angående salget, pluss eventuelt andre løsninger. Skikkelig flink megler, alltid med kjappe tilbakemeldinger hele tiden. Meg og madammen E kjempe fornøyde og vil anbefale deg til alle. Takker mykkje!!!

— Odd Engum (2021)

Tommy Kaland har siste året solgt 5 leiligheter for oss. Han er faglig dyktig og en god rådgiver.
Hans anbefalinger skaper resultat og han er en god sparringspartner fra tidlig i planleggings prosessen.

— Jørgen Lillevik (2021)

Tommy Kaland har siste året solgt 11 leiligheter og 2 næringseiendommer for meg og mine samarbeidspartnere. Har er solid, tydelig og meget profesjonell. Alltid et smil på lur, men aldri redd for å være tydelig. Han lytter til kundene sine, men gir de rådene som han mener skaper et optimalt salg. Mange Takk Tommy Kaland

— Jas Kahlon (2021)

Jeg har både kjøpt og solgt eiendom med Tommy Kaland som megler. Tommy er 100% profesjonell i alle ledd og hele meglerhuset bistår med det som trengs. Jeg føler meg alltid svært godt ivaretatt med Tommy som megler. Han har i 2021 solgt tre eiendommer for meg, som begge leverte godt over forventet. Et strålende megler-håntverk.

— Håkon Marås (2021)

Valget av megler var ikke vanskelig når vi skulle selge leilighet i Måseskjærsveien i Sandviken. Vi hadde brukt Tommy Kaland tidligere, var den gangen godt fornøyd, og tok kontakt med han igjen. Han responderte kjapt på vår henvendelse, og vi hadde et fint salgsmøte, der han gikk gjennom salgsprosessen og plan for både styling, visning og salg. Alt gikk som smurt, vi hadde et supert samarbeid og salget var kjapt unnagjort til en pris som var langt over det vi hadde forventet. Nå har vi funnet vår drømmebolig, men skulle vi velge å flytte på oss, er det Tommy vi vil ringe til.

— Torgeir Toppe (2021)

Vi brukte Tommy Kaland som megler da vi skulle selge. Vi hadde fått Tommy anbefalt og sett hvor godt han fulgte opp andre salg. Vår opplevelse var at han var 100% profesjonell og at han var grundig og tillitsvekkende. Han gav oss gode innspill og veiledet oss under hele salgsprosessen og var alltid tilgjengelig hvis vi hadde spørsmål. Vi følte oss trygge og ivaretatt og anbefaler Tommy på det sterkeste til andre som skal selge bolig.

— Arne Jakob Vik Olsen (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Kjeldevegen 24
243 m2 - 4 soverom
kr 9 600 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny