Tommy Kaland

Partner / Megler MNEF

92 80 64 87

Det viktigste for meg er å vite at jeg har gitt 100% for kunden. I løpet av 20 år har jeg solgt om lag 2000 eiendommer. Selv om jeg selger mye store eneboliger og næringseiendom, synes jeg det er minst like gøy å selge små og rimelige leiligheter. Det betyr like mye for alle å oppnå maks pris. Gleden er å innfri hver gang. Ved siden av familie er jakt og fiske min store lidenskap.

Referanser

Tommy Kaland imponerte fra første øyeblikk han tok kontakt for å hjelpe med salg av leilighet på Kalfaret. Han svarte grundig og tillitvekkende på forespørsel om tilbud innen en time etter at jeg hadde rettet forespørsel. Han hadde gode råd og idéer som tydelig viste hans lange erfaring i markedet, og han hadde fabelaktig god stylist og fotograf. Alle avtaler ble fulgt opp til minste detalj, han var tilgjengelig, vennlig og trygg. Salget ble gjennomført meget tilfredsstillende på alle måter!

— Nils Bull (2020)

Vi brukte Tommy Kaland som megler da vi skulle selge. Tommy var profesjonell og stilte opp fra prosessen startet til salget var i boks. Han veiledet oss gjennom prosessen og kom med gode råd. Alt i alt var det et meget godt samarbeid hele veien og vi følte oss trygg og ivaretatt. Vi oppnådde en meget god pris og anbefaler Tommy på det sterkeste!

— Anne Marit (2020)

Jeg har både kjøpt og solgt eiendom med Tommy Kaland som megler. Tommy er 100% profesjonell i alle ledd og hele meglerhuset bistår med det som trengs. Jeg føler meg alltid svært godt ivaretatt med Tommy som megler.

— Håkon Marås (2019)

Jeg har brukt Tommy Kaland to ganger ved salg. Meget profesjonell og har kundens beste i fokus. Han er der for kunden døgnet rundt , også i helgene. Anbefales på det varmeste.

— Monica Berentsen (2019)

Vi valgte å bruke Tommy Kaland til salget av vår bolig. Han er en svært erfaren megler, og det skaper trygghet, både for kjøper og selger. Tommy var alltid tilgjengelig, og svarte raskt på våre spørsmål og henvendelser. Vi anbefaler gjerne Tommy til andre som skal selge bolig.

— Nina & Christian (2019)

Da vi skulle selge huset vårt på Tyssøy i 2019, ble Tommy & Co et helt naturlig valg. De har solid erfaring og står på for å få fornøyde kunder. Tilgjengelighet var aldri et tema - Tommy er på hugget hele tiden. Førstevalg også ved evt. fremtidige salg.

— Ottar A. Vassenden (2019)

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Kjeldevegen 24
243 m2 - 4 soverom
kr 9 600 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny