Tommy Kaland

Partner / Megler MNEF

92 80 64 87

Tommy Kaland – Den Beste Megleren i Bergen

Bergen har en rekke dyktige eiendomsmeglere, men en skiller seg ut i mengden – Tommy Kaland. Med en lang og imponerende karriere innen eiendomsmegling har Tommy etablert seg som en av de mest suksessfulle og ettertraktede meglerne i byen. Tommy startet sin karriere i eiendomsbransjen i 1999, og har siden da jobbet seg opp til å bli en av Bergens mest respekterte meglere som har nærmere 2500 gjennomførte salg. Med en slik imponerende salgsrekke og en lang liste med fornøyde kunder, er Tommy kjent for sin profesjonalitet, integritet og dedikasjon til å oppnå de beste resultatene for kundene sine.

En av de tingene som gjør Tommy til den beste megleren i Bergen, er hans unike evne til å forstå kundenes behov og ønsker. Tommy har en dyp forståelse for eiendomsmarkedet i Bergen, og er alltid oppdatert på de nyeste trendene og utviklingene i bransjen. Dette gjør at han kan tilby kundene sine enestående service og rådgivning, og sikre at de oppnår best mulig resultat når de skal selge eller kjøpe eiendom. Tommy er også kjent for sin imponerende markedsføringsevne. Han bruker moderne teknologi og innovative markedsføringsstrategier for å sikre at eiendommene hans får maksimal eksponering og oppmerksomhet fra potensielle kjøpere.

Men det som virkelig skiller Tommy fra andre meglere i Bergen, er hans personlige tilnærming til kundene sine. Tommy er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål eller gi råd, og han tar seg alltid tid til å lytte til kundenes bekymringer og behov. Dette gjør at han skaper sterke og varige relasjoner med kundene sine, og sikrer at de føler seg ivaretatt og trygge gjennom hele prosessen. Det er derfor ikke overraskende at Tommy har en lang liste med fornøyde kunder og at han stadig får anbefalinger fra tidligere kunder. Med sin profesjonalitet, kunnskap og personlige tilnærming til kundene sine, er Tommy Kaland uten tvil den beste megleren i Bergen.

Referanser

Tommy Kaland gjorde en meget flott jobb som megler for oss. Han laget raskt en fremdriftsplan og leverte på dato og pris. Han hadde grundig kunnskap om området, og holdt god og seriøs kommunikasjon gjennom hele prosessen. Gjennom hans effektivitet fikk vi solgt vår leilighet fra vår første samtale en søndag kveld til den var solgt over prisantydning torsdag 11 dager etter. Tommy Kaland leverte for oss over forventning. Vi er meget fornøyd.

— Truls Opdal og Guro Osnes (2022)

Med Tommy Kaland opplevde jeg umiddelbart trygghet. Denne gode opplevelsen varte ved gjennom hele prosessen og var på flere plan: Førsteklasses faglig håndtering. Oppfølging som avtalt på ethvert punkt. Stødig veiledning og lederskap. Oppsummert: Dyktig, en fagmann til fingerspissene.
Og så, noe jeg opplevde som kjempeviktig: Kontakten! Den gode, mellommenneskelige relasjonen. Veldig kjekke møter!
Som så ofte ellers i livet, koker ofte ting ned til kroner. Og slik er det: Penger ER viktig. Det er jo dette salgsprosessen ender opp i til syvende og sist. På dette punktet var Tommy Kaland uovertruffen! Resultatet står på egne bein og forteller: Tommy Kaland leverte!
Jeg sa til Tommy flere ganger at jeg var svært takknemlig for å ha han på laget. Dette sitter igjen fortsatt hos meg: Salgsprosessen ble med Tommys fagkunnskap, lederskap, empati og forretningsteft en god opplevelse.

— Viggo J. Hansen (2022)

Veldig fornøyd med valg av Tommy som megler for salg av vår leilighet. Tommy er profesjonell og gjorde en svært god jobb. Han er effektiv, serviceorientert og troverdig. Anbefales!

— Eirik Soltveit (2022)

Jeg har både kjøpt og solgt eiendom med Tommy Kaland som megler. Tommy er 100% profesjonell i alle ledd og hele meglerhuset bistår med det som trengs. Jeg føler meg alltid svært godt ivaretatt med Tommy som megler. Han har i 2021 solgt tre eiendommer for meg, som begge leverte godt over forventet. Et strålende megler-håntverk.

— Håkon Marås (2021)

Må bare få si at du er en flott seriøs fagmann, god tjuagutt, med glimt i øget. Hardtarbeidende, løsningsorientert, og med et stort nettverk, som kom oss til gode. På hugget fra første stund og med fler gode forslag angående salget, pluss eventuelt andre løsninger. Skikkelig flink megler, alltid med kjappe tilbakemeldinger hele tiden. Meg og madammen E kjempe fornøyde og vil anbefale deg til alle. Takker mykkje!!!

— Odd Engum (2021)

Tommy Kaland har siste året solgt 5 leiligheter for oss. Han er faglig dyktig og en god rådgiver.
Hans anbefalinger skaper resultat og han er en god sparringspartner fra tidlig i planleggings prosessen.

— Jørgen Lillevik (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny