Trude Gunnlaugsson

Daglig leder Vestkanten
Jurist / Megler / Partner

48 88 84 01

Jeg har jobbet 17 år som megler og er partner i Kaland & Partners. Jeg er utdannet jurist og selger alle typer boliger i alle prisklasser. Jeg elsker jobben min og er brennende engasjert i kundene mine og boligene jeg selger. Min største styrke er nok presentasjon av boligen, tillit hos kunder og ikke minst tilgjengeligheten og tilstedeværelsen for alle mine kunder.

Referanser

Jeg ble anbefalt Trude av bekjente, og jeg er strålende fornøyd! Hun var alltid tilgjengelig, svært ryddig, positiv, og faglig dyktig. Siden jeg bor i Oslo og således ikke i nærområdet, tok hun ansvar for visninger, og også selve overtagelsen til ny selger. Dette gjorde prosessen enklere for meg, og jeg følte meg godt ivaretatt. Hun ga gode råd med tanke på salgsprospekt og bilder og jeg gir henne min varme anbefaling.

— Agnethe Christensen

Trude er rett på sak. Sier tydelig hva hun tenker må til for et bra salg og er effektiv.Hun har gitt meg en god følelse av å være i trygge hender under hele prosessen. Er tilgjengelig , og rask i tilbakemeldinger om en lurer på noe. Virker som hun har god kunnskap i og om salgsområde. Er nøkter og har gitt realistiske forhåpninger til meg som selger.

— Marith Bjørsvik

Vi tok kontakt med Trude da vi skulle selge boligen vår på Brattholmen. Hun ble anbefalt fra flere hold og har innfridd til de grader. Trude er en travel dame, men har fulgt oss opp på en særdeles god måte og innfridde fremdriftsplanen vi lagde sammen til punkt og prikke. Vi er meget godt fornøyd med hele salgsprosessen og ikke minst salgsresultatet som ble en pris godt over forventet og ikke minst til en svært kvadratmeterpris i området. Vi kan anbefale Trude som megler til alle som skal selge. Hun er en svært dyktig prosjektleder for ett salgsoppdrag!

— Håvard og Veronica Moldskred

Det er en stressende prosess å skulle selge bolig. Det som er ekstra viktig da er å ha en megler som man har tillit til. Trude har den unike egenskapen at samtidig som hun er profesjonell så er hun også imøtekommende, dette skaper tillit. Man stoler på at Trude gjør sin megler jobb 100%, og derfor kan man slappe av med at prosessen med salget blir godt ivaretatt. Trude har kombinasjonen av utdannelse, erfaringen og de personlige egenskapene som gjør at vi vil anbefale henne til alle som skal selge bolig!

— Marte Bertelsen/Yngve Eknes

Trude er en meget grundig å seriøs eiendomsmegler! Salget av min hytte ble gjort med tett og rask oppfølging på en alltid hyggelig og tillitsfull måte. Trude imponerte meg med grundighet! Gode råd og innspill fra Trude er verdifulle! Både kjøper og selger føler trygghet og seriøsitet med Trude som eiendomsmegler! Sansynligvis den beste eiendomsmegleren du kan velge!! Jeg anbefaler Trude Gunnlaugson-Gravdal!

— Rune Hole

Er veldig fornøyd med å ha valgt Trude som megler. Hele salgsprosessen fra første møte til salget var gjennomført, har vært veldig bra! Trude er trygg, erfaren og veldig dyktig. Bolig ble solgt allerede på første visning og til langt over prisantydning, så Trude gjorde en fantastisk jobb. Anbefaler henne på det aller varmeste!

— Elisabeth Vik

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny