Yvonne Halvorsen

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

91 84 29 72

Produktet jeg leverer skal til enhver tid være av god faglig kvalitet. Kundene skal alltid oppleve meg som pålitelig, effektiv og fleksibel – og med godt humør! Jeg selger både prosjekterte boliger og bruktboliger. Utenom jobb er jeg glad i å stå på ski, reise, trene og treffe venner.

Referanser

Yvonne har vært en fantastisk megler fra befaring til boligen ble solgt. Hun har vært tilgjengelig og kommet med gode forslag under hele salget. Dette gjorde at vi fikk en kanonpris i ett marked som vi opplevde som tregt. Vi intervjuet flere meglere men var aldri i tvil. Dette har vi ikke angret på ett sekund. Anbefales på det sterkeste!

— Christian Hagevik  (2015)

Etter å ha vore i kontakt med fleire meglarar falt valet på Yvonne, noko eg har vore svært glad for i ettertid. Frå fyrste møte framsto ho som tillitsvekkande og profesjonell. Eg var nok ein litt "vanskeleg" klient å ha, sidan eg måtte reise bort ein del i løpet av salsprosessen. Yvonne har teke alle utfordringar på strak arm, og har verkeleg stilt opp meir enn kva som kan forventast. Ho er svært fleksibel, og la alt til rette for at eg kunne kjenne meg trygg på salsprosessen. Eg kan gi Yvonne dei beste anbefalingar!

— Ingeborg V. Berge  (2014)

Jeg er meget fornøyd med arbeidet Yvonne utførte i forbindelse med salget av vår bolig. Yvonne er profesjonell og hun hadde stålkontroll gjennom hele salgsprosessen. Jeg anbefaler henne på det sterkeste som megler.

— Kristine Lango  (2014)

Yvonne hjalp oss med salget av leiligheten nå nylig. Hun hadde stålkontroll på hele prosessen, og var meget ryddig og effektiv. Vi fikkmasse gode råd på veien, og hun ordnet alt, noe som hjalp oss til å slappe av i prosessen og til at vi ikke trengte å tenke på så mye annet enn hvilket bud vi ville akseptere. I forkant var vi i kontakt med flere meglere, men vi er veldig fornøyd med valget. I tillegg oppnådde vi en mye høyere salgssum en det vi forventet og hadde blitt forespeilet av andre meglere. Jeg vil absolutt anbefale andre å bruke Yvonne som megler, da hun er profesjonell, ryddig, og bevisst på at salgsprosessen gå så knirkefritt som mulig, med et veldig bra sluttresultat for både kjøper og selger. Full score i alle ledd i prosessen!

— Sverre Lønning  (2013)

Jeg stolte på Yvonne fra første stund og jeg opplevde henne som profesjonell med god oversikt og god kontroll. Hun er effektiv, nøyaktig og fleksibel. Tryggheten som Yvonne ga meg gjorde at jeg ikke trengte å bekymre meg under salgsprosessen. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som Yvonne utførte og anbefaler henne som megler.

— Kristin Mjelstad  (2013)

Yvonne Halvorsen og Per Magne Birkeland solgte to leiligheter for meg på vegne av mine to barn hvor jeg stod for salget. Jeg oppfattet begge som svært profesjonelle og dyktige meglere som jeg anbefaler andre som skal selge! Den ene leiligheten solgte de direkte til budgiver de hadde fra tidligere salg i området. Det gjorde dette salget billigere for oss. Det andre salget ble også gjennomført raskt og effektivt på en svært god måte. Gode anbefalinger på styling og annonsering sikret en rask og god prosess. Ta gjerne kontakt dersom du trenger en referanse fra meg utover det som står her! Arne Solberg

— Arne Solberg  (2013)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny